Basketball bold

Gemmer der sig en basketball spiller i dig? Find en indendørs eller udendørs basketball bold til mange timers sjov og effektiv træning. Vælg din basketball bold i en størrelse, der passer til din alder og det underlag, som du spiller på. Se vores seje udvalg på Bilka.dk.

Mangler du en god basketball bold?

Med en basketbold kan du lære at drible, kaste basketball bolden i mål og dyste mod venner og familie. Det eneste, du skal gøre, er at vælge din basketball bold i en størrelse, der passer til din alder og det underlag, som du ofte spiller på. Så får du maksimal kontrol og masser af sjov sport. Med vores holdbare udvalg kan du få:

  • Forskellige størrelser og gode mærker

  • Lave priser og høj kvalitet til mange timer

  • Masser af sjov på banen med dine venner

  • God og aktiv motion, mens du øver teknik

Vi har blandt andet en cool basketball bold i kraftig kvalitet, som kan holde til at spille på de fleste underlag. Om du har lyst til at spille en kamp indendørs eller udendørs, så har vi helt sikkert noget for dig at vælge imellem. Har du lyst til at se resten af vores basketball udstyr? Bestil alt fra basketstander, basketkurv og mere. På Bilka.dk har du ubegrænset returret.

Hvilken basketbold skal jeg vælge?

Når du skal købe en ny basketbold, er det vigtigt, at størrelsen og materialet passer til dit behov. Det er nemlig ikke ligegyldigt, om du primært spiller indenfor, eller hvor gammel du er. Det giver dig mere kontrol, når du skal drible og kaste. 

Kig efter størrelserne 5, 6 og 7. Førstnævnte er til ungdomsspillere; drenge op til 11 år og piger op til 13 år. Størrelse nr. 6 er til drenge i alderen 11-13 år og piger fra 13 år og op. Den sidste, nr. 7, er designet til drenge og herrer fra 13 år og op. Spiller du mest indendørs, er læder eller kunstlæder mest normalt. Til udendørs brug anbefaler vi gummi for en optimal holdbarhed.

Se resten af vores sportsudstyr her på Bilka.dk.