Racercykler til damer

Racercyklens materiale og opbygning giver dig ekstra fart i pedalerne. Find din nye racercykel her på siden, hvor du kan se vores udvalg af cykler, der er lavet specifikt til damer.

SÅDAN VÆLGER DU DEN RIGTIGE RACERCYKEL

Ønsker du at købe en racercykel? Så læs guiden her, så du er sikker på, at du vælger en variant, der passer til dine behov. 

SÅDAN SAMLER DU EN SCO RACERCYKEL

Har du købt en SCO racercykel? Så læs vores guide med tilhørende video til, hvordan du samler din nye SCO racercykel. Bare rolig, vores professionelle smed tager sig godt af dig. 

Find en racercykel i dag

Synes du ikke, det går hurtigt nok på den almindelige cykel? Med en racercykel, der netop er udviklet til at kunne cykle hurtigere end de almindelige hverdagscykler som bl.a. en citybike, kan du komme hurtigere fra A til B. Uanset om det er den daglige strækning til arbejde, der skal tilbagelægges hurtigere, eller det er decideret sportsløb, det gælder, så er racercyklen det oplagte valg. Racercykling er desuden også blevet en populær sportsgren.

  • God motion – fart over feltet
  • Kom hurtigt frem på de danske landeveje
  • Høj kvalitet fra anerkendte producenter

 

Du finder en racercykel, der kan få dig hurtigere fremad, her på Bilka.dk. Vi har et stort udvalg af racercykler i udgaver til både herre og dame. På siden her er det sidstnævnte, som du finder. Samtlige af de cykler, som du finder på Bilka.dk, er af høj kvalitet fra nogle af markedets mest anerkendte cykelproducenter.

Hvilken model skal jeg vælge?

Hvis du er førstegangskøber og derfor ikke ved, hvad du skal gå efter, kan det være et svært valg. Det handler først og fremmest om, at du finder en racercykel i den rigtige størrelse – det har nemlig både indflydelse på sikkerheden, komforten og er ikke mindst med til at sikre, at du ikke får unødige skader og ømhed. Det er din højde og skridtlængde, der afgør, hvilken størrelse cykel du skal vælge.

En anden væsentlig ting at have for øje, når du skal købe en racercykel, er, hvilket materiale du skal vælge cyklens stel i. Der skelnes typisk imellem to materialer: carbon (også kaldet kulfiber) og aluminium. Carbon er det stærkeste, men letteste af de to, hvilket betyder, at du kan opnå en højere fart med en carbon-racercykel. Dette afspejles også i prisen, idet disse racercykler oftest er dyrere end aluminiumracercyklerne. Er du nybegynder, er en racercykel i aluminium dog et godt førstegangskøb. Udover størrelse og materiale er det også ting som forgaffel og gear, som du skal tage stilling til i forbindelse med valget. Læs mere herom og bliv klogere på cykelvalget i guiden til at vælge den rigtige racercykel. Her kan du bl.a. læse om, hvor mange og hvilke gear du skal vælge en cykel med.

Sikkerhed fremfor alt på racercyklen

Med de høje hastigheder, som du kan opnå på racercyklen, er det for alvor vigtigt, at du har sikkerheden for øje. Hvis du derfor ikke allerede nu har en cykelhjelm, bør du derfor anskaffe dig en, inden du begiver dig ud med racercyklen på landevejene. Du kan naturligvis også bestille en cykelhjelm hjem fra Bilka.dk.

Køb en dame-racercykel på Bilka.dk

Få ekstra fart på i både hverdagen og fritiden med en dame-racercykel fra siden her. Du kan bestille den hjem fra udvalget i dag – så er du snart klar til komme hurtigt over stepperne! Hvis du har brug for hjælp til at samle cyklen, kan du i vores videoguide få gode råd og ikke mindst se, hvordan man samler en racercykel. Ønsker du en cykel med racer-cykel look, så finder du et bredt sortiment af citybikes, der næsten er lige så sporty og lette som racercyklen, men lettere at vedligeholde.