Elcykel mountainbikes

Mangler du en cykel, der kan køre i forskellige terræner? Med en el-mountainbike kan du ubesværet cykle rundt i skoven, på grusstier eller på landeveje. På Bilka.dk finder du et godt udvalg af el-mountainbikes, så du kan klare selv det mest udfordrende terræn med et ekstra boost fra elmotoren.

Hvad er en el-mountainbike?

En almindelig mountainbike er designet til kørsel i råt terræn. De brede dæk med grove dækmønstre sikrer god stabilitet og træk, mens de lave gearinger gør det muligt at køre op ad selv meget stejle bakker. Med en el-mountainbike får du alle de samme fordele som ved en traditionel mountainbike - der er blot tilføjet et batteri og en motor. 

Batteriet og motoren hjælper dig, hvis behovet skulle opstå. Det kan for eksempel være, at du får brug for et ekstra skub på stejle stigninger eller et særligt udfordrende terræn. Omvendt kan du også slukke for motoren, hvis du vil forcere terrænet ved egen kraft. Det er helt op til dig.

Når du træder i pedalerne på en el-mountainbike med motoren tændt, får du cyklens fulde effekt. Du vil tydeligt kunne mærke, hvordan cyklens motor hjælper dig op i fart. Med hjælp fra elmotoren slipper du således for at møde helt svedig op, når du skal fra A til B. Gør cykelturene endnu bedre med en el-mountainbike fra Bilka.dk.

 

Oplev fordelene ved en el-mountainbike

Måske tænker du, at et batteri og en motor på en cykel kommer til at sidde i vejen eller vil gøre cyklen ustabil. Dette er dog langt fra tilfældet, for selvom el-mountainbiken er udstyret med en elmotor, er designet stadig let. Batteriet er placeret i cyklens stålrør og sidder derfor ikke i vejen. Tværtimod giver placeringen et optimalt tyngdepunkt, så du altid er sikret en stabil cykel.

El-mountainbikes kan ligesom almindelige mountainbikes inddeles i kategorier. Du kan vælge imellem full suspension eller hardtail, alt efter hvor meget affjedring, du ønsker. Hvis du vælger full suspension, har du affjedring både foran og bagpå cyklen, mens du ved hardtail kun har affjedring foran, da stellet bagerst er stift.

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig en el-mountainbike. Du kan bruge den til mountainbike-sport, pendlercykel til og fra arbejde og meget andet. Gå på opdagelse på Bilka.dk, og vælg din favorit. Husk at købe en matchende cykelhjelm.