Cykelhandsker

Ikke nok med at cykelhandsker sørger for at holde dine fingre varme, når du suser rundt på din cykel, så sørger de også for en bedre oplevelse generelt. Blandt andet får du et bedre og mere komfortabelt greb om cyklen. Shop derfor gerne vores brede udvalg af cykelhandsker her.

Nyd bedre komfort med cykelhandsker

Hvis du bruger lang tid på cyklen, så kan du måske opleve, at det kan blive ubehageligt at holde om styret. Især hvis du trækker en del i styret, blandt andet ved ræs eller MTB, kan du risikere, at håndfladerne bliver lidt ømme med tiden, og det kan desværre gå ud over din oplevelse. 

Derfor kan det være smart at vælge et par gode cykelhandsker. På Bilka.dk kan du både finde smarte og beskyttende handsker til voksne samt til børn. Er dit barn derfor helt vild med at cykle rundt i skoven på deres mountainbike til børn, så kan du fortsat få glæde af vores sortiment.  

 

Lad cykelhandskerne holde hænderne varme

Det danske vejr kan være uforudsigeligt, men det behøver ikke at stoppe dig fra at cykle en tur. En frisk brise kan hurtigt blive lidt for koldt for dine hænder, der især er udsatte under cykelturen, da de holder fast om styret. Og når hænderne bliver så koldt, at du nærmest ikke kan bevæge fingrene mere, så ryger noget af det sjove af cykelturen.

Også her kan cykelhandskerne være din nye bedste ven. Uanset om det er slud, sne, regn eller blæst, så sørger handskerne for, at dine hænder er beskyttede og varme. Det betyder samtidig, at du endda kan undgå tør og sprækket hud på knoerne, da de netop ikke bliver udsat for hård vind.

Gør turen endnu mere sikker med en beskyttende cykelhjelm, så du ikke skal bekymre dig om dit hoved, hvis uheldet skulle være ude. Nyder du at cykle efter solen er gået ned, kan gode cykellygter også sørge for, at du nemt bliver set af andre cykler og bilister. 

Find alt til cykelturen på Bilka.dk, hvor du endda kan nyde godt af ubegrænset returret. Slå dig derfor gerne løs hos os, og find inspiration i vores store udvalg.