Strikkepinde

Mangler du strikkepinde eller andet tilbehør til dine strikkeprojekter? Et smukt og færdigstrikket resultat kræver gode strikkepinde. På Bilka.dk kan du derfor finde et bredt udvalg af forskellige strikkepinde i både aluminium og træ. Gå på opdagelse i vores sortiment.

Find strikkepinde til forskellige behov 

Er du en ihærdig og dygtig strikker? Eller er du helt ny i den kreative strikkeverden? Uanset om du er nybegynder eller har stor erfaring med at strikke, så er et par gode strikkepinde alfa og omega. Dine strikkepinde kan nemlig gøre en verden til forskel for det endelige resultat af dit strikketøj. På Bilka.dk kan du derfor finde et bredt udvalg af gode strikkepinde. 

 

Jumperpinde, strømpepinde eller måske et udskifteligt rundpindesæt? 

At vælge de rette strikkepinde handler i høj grad om dine personlige præferencer, og hvad du skal bruge dem til. For dig er de rigtige strikkepinde måske dem, der har en glat overflade, hvor garnet glider let? Eller måske er du mere til lette træpinde i bambus?

Strikkepinde kommer i forskellige tykkelser og forskellige størrelser. På Bilka.dk finder du blandt andet: 

  • Jumperpinde: Disse er lange, lige pinde med en knop i den ene ende, som sørger for at maskerne bliver på pinden og ikke glider af. Jumperpinde anvendes til at strikke frem og tilbage.
  • Rundpinde: Denne type er pinde, som er koblet sammen med en fleksibel nylonsnor (en wire). Rundpinde bruges ofte, når du skal strikke rundt, men de kan også sagtens anvendes til at strikke frem og tilbage. En rundpind findes med forskellige længde på wiren.
  • Udskiftelige rundpinde: Disse er i udgangspunktet det samme som almindelige rundpinde. Forskellen er dog, at du her kan skifte wiren på pindene. Med et sæt udskiftelige rundpinde fra Bilka.dk, får du alt, hvad du skal bruge i ét sæt. 

 

Køb hobbyartikler på Bilka.dk

Vil du hellere hækle eller måske male? Uanset hvilke kreative projekter, du skal i gang med, så kan du finde hobbyartikler på Bilka.dk, der passer til dine behov. I vores sortiment finder du blandt andet vores udvalg af garn, hæklenåle, diverse malinger og meget mere.