Hæklekits

Med et hæklekit er det endnu nemmere at komme i gang med hækling. Her får du både garnnøgler, opskrifter og andet tilbehør samlet i ét komplet kit. Dermed kan du nemt hækle forskellige flotte og finurlige dekorationer til hjemmet. Gå på opdagelse i vores udvalg af hæklekits herunder.

Hæklekits: alt i én pakke 

Et hæklekit er en smart løsning på flere måder: Mangler du for eksempel inspiration til, hvordan du kan hækle forskellige dekorationer til hjemmet? Er du i tvivl om, hvilke specifikke garnnøgler, du bør bruge? Eller leder du efter en god opskrift til at hækle et flot - eller finurligt - væsen eller en vellignende genstand? Hæklekits har svaret på det hele og er samtidig en god måde at blive introduceret til det fængende hækleunivers.  

Et hæklekit indeholder både det garn samt den opskrift, du skal bruge til at hækle det, der fremgår af motivet på æsken - for eksempel en figur, en madvare eller noget helt tredje. Det eneste, du ellers skal bruge, er en hæklenål og en smule tid. Du vil hurtigt opleve, at hækling faktisk ikke er så svært igen, når du først kommer i gang. Alle og enhver kan i den grad blive “hooked” af hækling. 

 

Lav sjove og søde figurer med et hæklekit 

Til familiens mindste eller som en særlig gave; hæklekits, der forestiller figurer, er et sikkert hit hos de fleste. Med et hækle starterkit kan du uden ekstra vanskeligheder hækle en blød og sød figur, som muligvis kan blive en ny trofast følgesvend hos dit barn, både når vedkommende leger og sover. Hos os kan du endda få et eksklusivt hæklekit, hvor du kan hækle vores helt egen Bilka-maskot: Billie.  

I forbindelse med putningen kan især de hæklede sangvenner synge med på de populære børnesange. Du kan for eksempel hækle Lille Peter Edderkop, der gang på gang forsøger at kravle op ad muren. På den måde kan du gøre den populære fortælling og børnesang endnu mere visuel. Både store og små i familien kan bestemt få glæde af de skønne hæklekits og ikke mindst de færdige resultater. Giv dig endelig blot i kast med et hyggeligt hækleeventyr her på Bilka.dk.