Alt til sy, strik og hækle på Bilka.dk
Alt til sy, strik og hækle på Bilka.dk

Sy, strik & hækle

Fyld lageret op med vores artikler til syning, strikning og hækling her fra siden, og udfold dig kreativt med alle de muligheder, som dine nye produkter giver dig. Her på siden finder du symaskiner fra populære mærke VERITAS.

Se alle produkter

Kategorier

VERITAS overlock, broderi- og symaskiner

Her finder du et udvalg af overlock, broderi- og symaskiner samt tilbehør fra VERITAS, som opfylder dine behov, hvad enten du er nybegynder, øvet eller professionel.

Sy, strik og hækle

Elsker du at være kreativ med at designe dit eget tøj, eller kan du bare godt lide selv at kunne reparere dit tøj, når det går i stykker? Så er syartikler, strikkeudstyr og hækleudstyr helt uundværligt at have liggende derhjemme.

Der er noget hyggeligt over hjemmestrik og hjemmesyet tøj, og samtidig kan du være helt unik iført tøj, som du selv har produceret. Hos Bilka.dk vil vi gerne hjælpe dig godt på vej til at komme i gang med eller fastholde interessen for syning, strikning og hækling, og derfor finder du her på siden et bredt sortiment af blandt andet syartikler samt strikkeudstyr og hækleudstyr.
 

Syartikler samt strikke- og hækleudstyr til alle behov

Blandt vores syartikler har vi de åbenlyse nødvendigheder som symaskiner og diverse sytilbehør som nål og tråd, men vi har også diverse elastikbånd og strygelapper samt værktøj som sakse og opsprættere, så du kan få mest muligt ud af dit syprojekt. I udvalget af strikkeudstyr og hækleudstyr finder du hæklenåle og strikkepinde samt garn i forskellige kvaliteter og i alle regnbuens farver.

Mulighederne er uendelige, når det kommer til hvilke kreative projekter, du kan kaste dig ud i, og kun fantasien sætter grænser. Lad dig inspirere til dit næste projekt gennem vores sortiment her på siden og bestil det hjem, så du snart kan komme i gang med at gøre din idé til virkelighed.

Selvom du ikke er kreativt anlagt, kan det stadig være aktuelt at have styr på dine syartikler derhjemme. Med nål og tråd kan du nemt lappe hullede sokker eller fikse en bluse eller et par bukser, hvor syningen er gået op, så tøjet på den måde holder længere. Køb dine nye syartikler i dag!