Cernit

Når kreativiteten skal tilfredstilles, er cernit et oplagt valg. Cernit er nemlig en type ler, der ikke tørrer ud, og som derfor forbliver smidigt i timevis, mens du laver dit kreative projekt. Se hele vores udvalg af cernit lige her på siden og bestil hjem allerede i dag.

Udforsk din kreative sans

Har du en kreativ sans og fikse fingre?
Cernit er et produkt, der nemt kan bruges til udarbejdelse af mindre kunstobjekter, der skal have små fine detaljer. Så hvis du vil udforske din kreative sans, udbyder vi her på siden en stor variation af forskellige farver, glans og størrelser m.m. Samtidig finder du ligeledes sammensatte sæt af forskellige farver og endvidere former med forskellige motiver, der er velegnede til børn. Vores farveregister rækker helt fra en solid kaminrød til en skrigende neon pink. Derfor finder du her alt, hvad du skal bruge til at tilfredsstille dit næste DIY projekt.

Cernit er en polymer-ler, der nemt kan arbejdes med i flere timer uden at tørre ud. Om du er kunstner, eller bare har en kreativ side, så er cernit en oplagt ler-type at bruge til at lave dekorative projekter. Samtidig er cernit et en sjov måde at aktivere børn kreativt på, da det er let at arbejde med, og man ved at hærde dem i ovnen kan lave små blivende kunstværker.

 

Lad din kunstneriske side komme frem og kombiner forskellige farver cernit til dit specifikke kreative projekt.

Sådan gør du:

  • Forarbejd cernitten til den figur du ønsker
  • Hærd cernitten i en helt almindelig ovn i ca. 30 min. ved 110-130 grader
  • Når det er hærdet bliver den helt massiv som man kender det fra trylledej.

Lige meget om det er første gang du arbejder med cernit, eller du er specialist i formning af figurer, vil du kunne finde netop det produkt, der dækker dit behov.