Glastavler & whiteboards

Her på siden finder du et stort udvalg af glastavler og whiteboeards. De findes i mange forskellige farver og mål, og fås med eller uden ramme.

Glastavler

Er du på udkig efter en opslagstavle i glas? Hos Bilka.dk har vi et bredt udvalg af glastavler til alle behov og i mange smukke farver, så du kan købe en opslagstavle i den farve, du allerbedst kan lide. Tag dig god tid til at klikke dig igennem de mange muligheder her på siden, og køb derefter din nye NAGA glastavle med hurtig levering på Bilka.dk.

Opslagstavler er perfekte til gode minder og til ting, du ikke vil glemme. Brug din opslagstavle privat til familiebilleder og børnenes tegninger, eller brug den i arbejdssammenhænge til planlægning, noter og andet, der skaber mere overblik i hverdagen. Det er helt op til dig, hvordan du får mest muligt ud af din opslagstavle, og på Bilka.dk finder du opslagstavler til alle behov.

Vi er førende forhandler af NAGA glastavler i mange forskellige størrelser, farver og motiver, og vi har både helt simple glastavler fra NAGA og specielle opslagstavler som ugetavler og månedstavler, så du let kan holde styr på planlægningen af eksempelvis madplan, fødselsdage eller lignende. Du finder opslagstavler i følgende størrelser her på siden:

  • Glastavler i str. 40 x 60 cm
  • Glastavler i str. 45 x 45 cm
  • Glastavler i str. 45 x 60 cm
  • Glastavler i str. 60 x 80 cm

Du har således rig mulighed for at finde en opslagstavle i den størrelse, du skal bruge, når du køber en NAGA glastavle hos os. Er du endnu ikke sikker på hvad du skal vælge, kan du finde råd og inspiration i videoen her på siden.

 

Køb en opslagstavle til hjemmet online på Bilka.dk

Både børn og voksne kan have glæde af en opslagstavle i det daglige. Til børnene vil en opslagstavle i yndlingsfarven eller en opslagstavle med et dyremotiv måske være det allerbedste valg, men der er frit valg på alle hylder for både store og små, og du kan også kombinere flere forskellige glastavler til én stor opslagstavle. Mix og match eksempelvis på tværs af de forskellige farver, og få en flot og farverig opslagstavle, der skaber personlighed i hjemmet og glæde og overblik i hverdagen.

Når du handler online på Bilka.dk, får du, udover et bredt udvalg af opslagstavler, også adgang til hurtig levering af alle produkter og selvfølgelig ubegrænset returret.

Mangler du andet til indretningen af dit hjem? Se alle vores produkter til boligen her, hvor du finder både møbler og andre boligartikler til alle rum, herunder soveværelse, børneværelse, dagligstue, køkken, kontor og badeværelse. Bestil din opslagstavle her, og hæng den præcist, hvor du vil, når den snart lander hjemme hos dig eller i din valgte leveringsbutik!