Nupo

Det er vel de fleste af os, der går og drømmer om en slankere og mere tonet krop og generelt bare en sundere livsstil. Med slankeprodukter fra Nupo kan du spare på kalorierne og forhåbentligt opnå et vægttab, der holder. Du kan her på siden orientere dig om vores store udvalg af Nupo-produkter til attraktive priser. Produkterne fås desuden i forskellige, delikate smage, så nu er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang. Din nye og sunde livsstil starter nu.

Tilbage til fritid & skønhed >

41 produkter
Måltidserstatning shake
18,95 kr. /stk.
Sælges á 12.0 stk.
Æske med 12 portioner
124,95 kr. /æske
Måltidserstatning bar
16,33 kr. /stk. 18,95 kr.
Sælges á 24.0 stk.
60 g
10 kr. /stk.
Sælges á 18.0 stk.
60 g
10 kr. /stk.
Sælges á 18.0 stk.
Færdig-shake med lavt kalorieindhold
16,33 kr. /stk. 18,95 kr.
Sælges á 12.0 stk.
Måltidserstatning shake
16,33 kr. /stk. 18,95 kr.
Sælges á 12.0 stk.
60 g
10 kr. /stk.
Sælges á 18.0 stk.
400 g. - 8 x 50 g.
79,95 kr. /æske
400 g. - 8 x 50 g.
79,95 kr. /æske
60 g
10 kr. /stk.
Sælges á 18.0 stk.
Færdig-shake med lavt kalorieindhold
16,33 kr. /stk. 19,95 kr.
Sælges á 12.0 stk.

Alt i Nupo til dit vægttab

Har du brug for at kickstarte dit vægttab og for at se hurtige resultater på vægten? Produkterne fra Nupo hjælper dig godt i gang, og du finder både Nupo-shakes, Nupo-pulver og Nupo-barer her i vores udvalg. Blandt fordelene ved Nupo kan eksempelvis nævnes:

  • Mange smagsvarianter at vælge imellem
  • Giver en god mæthedsfornemmelse
  • En overskuelig måde at kickstarte dit vægttab

Nupo-systemet er nøje udviklet, så du får de næringsstoffer, du har brug for, under din Nupo-kur. En Nupo-kur er ikke nødvendigvis let at komme igennem, men Nupo har gjort det lettere for dig ved at lægge vægt på gode konsistenser og smage, så dine smagsløg stadig vil stimuleres og tilfredsstilles, selvom du helt eller delvist spiser Nupo i en periode. Forhåbentlig vil din oplevelse være, at du bliver hurtigt mæt og får en rigtig god og stabil energi hele dagen igennem. Og så skulle slutresultatet efter din Nupo-kur gerne være så tilfredsstillende, at du får blod på tanden i forhold til at fortsætte dit vægttab med rigtig mad – eventuelt med Nupo som supplement.

Nem og bekvem løsning til dig, der ønsker at tabe dig

Nupo er let at gå til – også i en travl hverdag, hvor du måske er meget på farten. Det gør Nupo til et eftertragtet varemærke for dig, der gerne vil tabe dig, men som samtidig ikke ønsker at sætte dit øvrige liv alt for meget på standby under din Nupo-kur. Nupo er fleksibelt og velsmagende og kan bruges både alene samt i kombination med rigtige måltider, og du vil hurtigt finde ud af, om Nupo har en god effekt i forhold til dit vægttab.

Se også vores mange spændende produkter inden for kosttilskud og sportsernæring her. Vi har også masser af forskellige vitaminer og mineraler af høj kvalitet til at booste din sundhed.

Køb Nupo online til en god pris hos Bilka.dk

Vil du gerne prøve Nupo eller måske fylde godt op på lageret af det Nupo, du allerede har, er Bilka.dk et godt sted at handle. Her finder du produkter fra Nupo i mange varianter, og ofte kan du være så heldig at finde dine ønskede Nupo-varer på tilbud, så du ka’ få mere for mindre. Det er en god anledning til at afprøve Nupo eller til at få fyldt op til næste Nupo-kur. Vælg imellem mange forskellige Nupo-barer, Nupo-shakes og Nupo-pulvere her, og læg din bestilling i dag!