Fodboldmål til haven

Fodbold er en populær sport i hele verden. Det er en sport, som kan spilles på mange niveauer, så du behøver ikke have en masse teknik for at kunne være med. Derudover kan fodbold spille på forskellige underlag som græs, asfalt og grus. Det eneste man reelt behøver for er spille er en fodbold.

Med et rigtigt fodboldmål bliver det dog lidt sjovere at spille mod hinanden, ligesom det bliver muligt at øve hjørnespark og skyde straffespark hjemme i haven. Vi har fodboldmål i mange forskellige størrelser og i forskellige materialer. Her på siden finder du let det fodboldmål, der passer bedst ind i din have eller gård - naturligvis til gode Bilka priser.

27 produkter
Forborede huller
Mål: 86x127x65 cm
399 kr.
148 kr. 248 kr.
Str. 130 x 100 cm
99 kr.
Str. 275 x 150 cm
129 kr.
Fås kun online
Super lækkert fodboldmål til haven
899 kr.
Fås kun online
My Hood “Pro Roof” er kvalitetsmål i plast
849 kr.
Fås kun online
Stort og lækkert fodboldmål til haven
1.599 kr.
Fås kun online
My Hood “Pro Roof” er kvalitetsmål i plast
699 kr.
Fås kun online
Foldbart fodboldmål i en god kvalitet som er kendt fra fodboldklubber landet over
1.499 kr.
Fås kun online
Kvalitetsmål i plast
899 kr.
Fås kun online
Målet kan let slås sammen og flyttes af børn.
1.199 kr.

Sådan vælger du det rigtige fodboldmål

Når du skal købe et mål til haven, er det vigtigt at vælge en god kvalitet. Uanset om du vælger et fodboldmål i UV-beskyttet PVC plast eller trykimprægneret træ hos os, får du et fodbold mål i en høj kvalitet der kan holde i mange år.

Fordele ved fodboldmål i PVC plast
Fordelene ved at vælge PVC plast er at de ikke skal vedligeholdes og kan stå ude hele året, og det kan hurtigt gemmes væk i den medfølgende transporttaske. Samling af dem tager også kun 2 minutter. Det tager derfor heller ikke meget opbevaringsplads da det hurtigt kan pakkes væk. Målene har også bløde kanter så børnene ikke slår sig.

Fordele ved fodboldmål i trykimprægneret træ
Fordelene ved at vælge trykimprægneret træ er at man får et stabilt mål som kan tåle at stå ude i alt slags vejr når det har fået træbeskyttelse. Det skal samles med skruer og beslag, og kan derfor være lidt upraktisk at stille væk, såfremt du ønsker dette, medmindre du har god opbevaringsplads.

Når der skal vælges fodboldmål til haven bør du desuden overveje følgende.
Først og fremmest skal man tage højde for, at fodboldmålets størrelse passer til dem, der skal bruge det. For større børn er det sjovere og mere udfordrende med et stort fodboldmål. Omvendt kan små børn have glæde at et mindre mål.

Dernæst skal man tage højde for, at fodboldmålet også skal passe til den have, det skal stå i. Hvis haven ikke er særlig lang, vil et stort mål være svært for spillerne at dække. Afstanden, hvorfra man skyder, vil være for lille til, at målmanden har en chance for at redde bolden.

Endelig kan man overveje, om et foldbart mål vil være en god idé, hvis haven er lille, så det kan pakkes væk. Et foldbart mål er også let at pakke sammen og tage med, hvis man for eksempel skal i sommerhus.

Tilpas udvalget
×
Kategori
Brand
Farve
Kampagne
Lagerstatus
Pris (kr)
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies