Fodboldmål til haven

Fodbold er en populær sport i hele verden. Det er en sport, som kan spilles på mange niveauer, så du behøver ikke have en masse teknik for at kunne være med. Derudover kan fodbold spille på forskellige underlag som græs, asfalt og grus. Det eneste man reelt behøver for er spille er en fodbold.

Med et rigtigt fodboldmål bliver det dog lidt sjovere at spille mod hinanden, ligesom det bliver muligt at øve hjørnespark og skyde straffespark hjemme i haven. Vi har fodboldmål i mange forskellige størrelser og i forskellige materialer. Her på siden finder du let det fodboldmål, der passer bedst ind i din have eller gård - naturligvis til gode Bilka priser.

41 produkter
B: 300 x H: 200 x D: 96 cm
349 kr.
Str. 130 x 100 cm
99 kr.
B: 240 x H: 128 x D: 70 cm
349 kr.
B: 200 cm x H: 200 cm x D: 96 cm
1.599 kr.
B: 240 cm x H: 128 cm x D: 70 cm
1.199 kr.
B: 300 cm x H: 200 cm x D: 96 cm
1.699 kr.
Fås kun online
699 kr.
Fås kun online
Hældning i 9 trin
999 kr.
Fås kun online
899 kr.
Fås kun online
My Hood “Pro Roof” er kvalitetsmål i plast
849 kr.

Sådan vælger du det rigtige fodboldmål

Når du skal købe et mål til haven, er det vigtigt at vælge en god kvalitet. Uanset om du vælger et fodboldmål i UV-beskyttet PVC plast eller trykimprægneret træ hos os, får du et fodbold mål i en høj kvalitet der kan holde i mange år.

Fordele ved fodboldmål i PVC plast
Fordelene ved at vælge PVC plast er at de ikke skal vedligeholdes og kan stå ude hele året, og det kan hurtigt gemmes væk i den medfølgende transporttaske. Samling af dem tager også kun 2 minutter. Det tager derfor heller ikke meget opbevaringsplads da det hurtigt kan pakkes væk. Målene har også bløde kanter så børnene ikke slår sig.

Fordele ved fodboldmål i trykimprægneret træ
Fordelene ved at vælge trykimprægneret træ er at man får et stabilt mål som kan tåle at stå ude i alt slags vejr når det har fået træbeskyttelse. Det skal samles med skruer og beslag, og kan derfor være lidt upraktisk at stille væk, såfremt du ønsker dette, medmindre du har god opbevaringsplads.

Når der skal vælges fodboldmål til haven bør du desuden overveje følgende.
Først og fremmest skal man tage højde for, at fodboldmålets størrelse passer til dem, der skal bruge det. For større børn er det sjovere og mere udfordrende med et stort fodboldmål. Omvendt kan små børn have glæde at et mindre mål.

Dernæst skal man tage højde for, at fodboldmålet også skal passe til den have, det skal stå i. Hvis haven ikke er særlig lang, vil et stort mål være svært for spillerne at dække. Afstanden, hvorfra man skyder, vil være for lille til, at målmanden har en chance for at redde bolden.

Endelig kan man overveje, om et foldbart mål vil være en god idé, hvis haven er lille, så det kan pakkes væk. Et foldbart mål er også let at pakke sammen og tage med, hvis man for eksempel skal i sommerhus.

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Brand