Spinningcykler til den ivrige motionist

Vælg en spinningcykel, hvis du vil dyrke motion med høj intensitet og forbedre din kondition. Spinningcykler er designet til mere intensiv træning og er derfor karakteriseret ved en mere robust ramme. Vælg for eksempel en model, som minder om en racercykel. Vælg mellem spinningcykler fra flere forskellige kendte producenter.

Tilbage til træningsudstyr >

9 produkter
Direct drive system gør det en fornøjelse at starte et nyt træningspas
8.999 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
En god stabil cykel med et 11 kg. svinghjul, der giver et godt glidende tråd.
3.699 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Flot æstetisk spinningscykel til høj performance
7.599 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
God spincykel med manuel magnetisk modstand
5.999 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Elegant og robust spinningscykel til hjemmet
4.299 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Titan Life S11 Indoor Bike kan anbefales til den gode og krævende motionister.
4.299 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Indoor Cyckling er en kraftfuld sport, som kræver en super god cykel med ekstra udstyr!
5.999 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Spin dig i form på en supereffektiv spinningcykel

Har du bestemt dig for at gøre noget aktivt ved din kondition og komme i form på en effektiv måde, hvor det i høj grad er dig selv, der bestemmer tempoet? Så er en spinningcykel et godt valg. Den fås i mange forskellige udgaver og med flere indstillingsmuligheder og kan derfor anvendes af de fleste. På Bilka.dk har vi udelukkende spinningcykler af høj kvalitet fra førende producenter. Vælger du en her, får du:

  • Fantastisk træningsudstyr til såvel konditionstræning som fedtforbrænding
  • En robust cykel der ikke kræver strømtilslutning og derfor kan bruges overalt
  • En indoor cykel, der kan indstilles, så den matcher dit aktuelle behov for modstand

Med en spinningcykel derhjemme kan du træne, som det passer dig, og når det passer dig. Glem alt om at booke tid eller vente i kø for at få en træningstur i det lokale fitnesscenter. Nu er det ene og alene dig der sætter teten, og det kan du gøre på netop den måde, som passer dig.

Vælg den rigtige spinningcykel

For at få den for dig mest optimale løsning, er der nogle væsentlige punkter, som du bør være opmærksom på, inden du bestemmer dig for en cykel.

  • Svinghjul: Vægten på svinghjulet har stor betydning for, hvilket tråd du får. Hvis der er mulighed for justering af svinghjulet, kan du indstille det, så det passer præcist til dit behov.
  • Sadel: Størrelse og hårdhed – kort/lang, blød/hård? Du skal naturligvis sidde komfortabelt, når du træner. Vælg derfor den sadel, som du føler dig bedst tilpas på, så bliver cykelturen både nemmere og bekvemmere.
  • Ekstrafunktioner: Foretrækker du en helt enkel cykel, eller er du til pulssensorer eller en dataskærm med tid, hastighed, distance, kalorieforbrug etc.? Tjek ”specifikationer”, så du får en cykel med de funktioner, som du har brug for.

Begynder, letøvet eller øvet? Hos Bilka.dk har vi en stabil og driftssikker spinningcykel til de fleste, motionister såvel som eliteudøvere.

Køb din spinningcykel online i dag

Kig dig om, og find din favorit. Du kan bestille din nye spinningcykel online døgnet rundt, når du har tid og lyst. Hvad enten du selv vil hente den i et varehus nær dig, eller du ønsker at få den leveret til din bopæl, så har du den inden for få dage. Husk, at du som altid har 30 dages returret – og så leverer vi til dig uden beregning, når du køber varer på Bilka.dk for over 1.000 kr.