Yogaudstyr hjælper til ro og velvære

15 produkter
Praktisk sæt til yoga træning
119,60 kr. 299 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Praktisk og elegant 5 mm måtte til at støtte dig i alle yoga øvelser.
479 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Blød og absorberende måtte, der er designet til at aflede fugten væk
379 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Med et unikt og sikkert design er Reebok Folded Mat både nem og enkelt at bruge.
499 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Støtter og lindre smerter. Adidas Yoga kilen er produceret i EVA-Skum, og er beregnet til støttepositioner. Produktet er med til at reducere trykket på ens led. Kilen understøtter træningsstillingerne og lindre smerter.
229 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Adidas Yoga Stroppen er 250cm lang. Produktet øger og justerer ens fleksibilitet og holdning, hvilket gør man nemmere kan udføre avancerede yogapositioner
199 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Adidas Mat Bag Yoga er en rørformet taske, som er designet til yoga og træningsmåtter
499 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Denne rem passer til de fleste yoga måtter på markedet.
199 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Reebok Yoga Block Yoga blok kan bruges til at gøre mange yoga øvelser nemmere og er praktisk at anvende.
189 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Yoga er godt for både krop og sjæl

Yoga er godt for både krop og sjæl, og for de fleste er yogaen et tiltrængt afbræk fra hverdagens mange gøremål. Du kan både dyrke yoga alene derhjemme eller som en del af et hold i et fitnesscenter eller yogastudio. Der findes mange forskellige typer af yoga, og nogle yogapraksisser kræver mere yogaudstyr end andre, ligesom at dit behov for yogaudstyr i høj grad afhænger af, hvor du dyrker yoga henne.

En yogamåtte er dit udgangspunkt for at kunne dyrke yoga. Mange fitnesscentre har egne yogamåtter, som du kan låne, men dyrker du yoga derhjemme, skal du have fat i din egen yogamåtte og i det øvrige yogaudstyr, som du har brug for.

Under alle omstændigheder bør du altid dyrke yoga i yogatøj, der er designet særligt til formålet. Yogatøj af god kvalitet giver en høj grad af bevægelsesfrihed og leder sveden væk fra kroppen, og yogatøj er derfor særligt vigtigt, hvis du dyrker nogle af de mere dynamiske former for yoga, eksempelvis bikram yoga eller hot yoga. Et par gode, skridsikre yogastrømper, som dem du finder online blandt yogaudstyret her på Bilka.dk, kan også være rare at have.

Yoga - en traditionel motionsform

Yoga er kort talt en ældgammel træningsform fra Indien, som består af åndedrætsteknikker og kropsstillinger - og det handler om at skabe harmoni mellem krop og sind. Du kan dyrke yoga uanset køn og alder. Mange tror, at man skal være enormt smidig for at komme i gang, men det er langt fra tilfældet.

Der findes mange forskellige stilarter inden for yoga, hvor der fokuseres på forskellige dele – nogle yogatyper er foreksempel mere dynamiske – fælles for de fleste er dog, at en yogasession afsluttes med afspænding liggende eller siddende på en yogamåtte. Denne afspænding er med til at give dig ro i sindet og velvære.

Yogaudstyr hjælper til ro og velvære

Yoga er kort fortalt en ældgammel træningsform fra Indien, som består af åndedrætsteknikker og forskellige kropsstillinger, og yoga handler i høj grad om at skabe harmoni mellem krop og sind. Du kan dyrke yoga uanset køn og alder, og du behøver langt fra at være smidig for at komme i gang – det bliver du med garanti undervejs i takt med, at du bliver mere fortrolig med de forskellige yogapositurer.
Med det rette yogaudstyr får du de bedste forudsætninger for at kunne opnå ro og velvære gennem din yogapraksis.

Yoga består i høj grad af afspænding, og du vil opleve at komme i en nærmest meditativ tilstand, når du dyrker yoga. Vi anbefaler alle at prøve det af, og den bedste måde at komme i gang er ved at købe en billig yogamåtte online her hos os og derefter prøve dig frem med forskellige yogastillinger, som du kan finde på nettet eller lære ved at deltage på yogahold i dit lokale fitnesscenter eller yogastudio.

Se også vores øvrige udvalg af fitnessudstyr online her på Bilka.dk.