Hulahopringe

En hulahopring er ikke forbeholdt sjov for de mindste – det er faktisk også et yderst effektivt redskab til din træning. Det gælder især træning af dine mavemuskler, der rigtigt kommer på arbejde, når du får hulahopringen i rotation. Få den veltrænede mave og slanke talje, som du drømmer om, med en hulahopring fra siden her. Køb den online på Bilka.dk i dag – så kan bikinisæsonen bare komme an! Du får 30 dages returret, når du bestiller hos os.

Tilbage til fitnessudstyr >

0 produkter

Hulahopring med vægt giver intensiv træning

At træne med en hulahopring kan være et godt supplement, hvis du allerede har en god træningsrytme, eller det kan være en god måde at komme i gang med at få mere bevægelse ind i din hverdag.

Du skal dog være opmærksom på, at det kan kræve lidt tilvænning at træne med hulahopring – i starten giver den dig måske ømme muskler og blå mærker, men giv ikke op. Så snart du har fået styr på bevægelserne, vil du opleve, at det er en sjov måde at træne på. Det kræver nøjagtig koordination af musklerne i maven og ryggen, og når du får et højt tempo på svingningerne, giver det sved på panden.

En anden fordel med en hulahopring er også, at du kan anvende den, hvor du vil, og når du vil. Så brug den foran tv’et, mens du ser dit yndlingsprogram eller skru op for din favoritmusiker, og sving dig til en smuk og markeret talje.