Gymnastikringe

Med et sæt smarte gymnastikringe får du et træningsredskab, hvor du bruger din kropsvægt til at træne de områder, som du gerne vil fokusere på. Find dine nye gymnastikringe herunder og bestil dem hjem fra Bilka.dk.

Gymnastikringe – let og bekvem træning

Når du træner hjemme, er gymnastikringe en rigtig god måde at komme hele kroppen igennem på en effektiv måde, uden du behøver at investere i store og tunge maskiner.

  • Giver mulighed for variation af øvelser
  • Træner og toner flere muskler samtidig
  • Er en billig måde at træne hjemme på

Med gymnastik-ringe bruger du din egen kropsvægt til at træne de områder, du gerne vil fokusere på.

Sådan kan du lave gymnastik i ringene

  • Pull ups: Hæng frit, og træk dig op, så dit hoved kommer op i højde med ringene. Sænk dig langsomt ned igen. Det toner armene og træner ryggen.
  • Rows: Læg dig, så hælene er i underlaget, men resten af kroppen hænger frit. Hold armene strakt med skulderafstand, og træk dig op, så ringene er ud for brystet. Sænk dig langsomt igen. Toner dine biceps og træner ryggen.

Gymnastik-ringene er både praktiske og effektive, når det kommer til småt og nedpakkeligt udstyr. Med ringene har du mulighed for at træne hele kroppen med høj intensitet og bagefter rulle ringene sammen og gemme dem i en skuffe.

Back to basics

Der er ingen tvivl om, at med sit indtog og stigende popularitet i Danmark og Norden har crossfit haft en stor indvirkning, på den måde mange af os træner og ser motion på.

Med de helt basale træningsprodukter som gymnastikringe, kan du få langt mere ud af din træning uden en masse besværligt udstyr.

Er du skeptisk, er det ganske enkelt bare at prøve det selv. Du får virkelig din sag for. Ikke alene kræver det mere styrke end det umiddelbart ser ud til, det udfordrer også din balance. Ved at kombinere de to kommer du hele kroppen igennem på en måde, der både toner dine muskler og strammer op.

Historisk træning

Siden det 19. århundrede har ringene været brugt til træning, og der er en grund til, at de gang på gang får revanche i forhold til de moderne og mere avancerede former for træning og udstyr.

For selvom der er rigtig mange fordele ved de mere moderne træningsformer, der findes i dag, er der slet ingen tvivl om, at den træning du får med crossfit-udstyr som gymnastikringe, giver en mere organisk træning. Det giver mere tonede, slanke og velproportionerede muskler, fordi du træner hele kroppen på en harmonisk måde med udgangspunkt i din egen kropsvægt.

Så bestil gymnastikringe på Bilka.dk, og kom i form!