Dart

Er du vild med dart? Her på siden finder du alt, du skal bruge for at komme i gang med dartspilleriet derhjemme – enten sammen med venner og familie, eller måske, hvis du skal øve dig på egen hånd. Se vores udvalg herunder og bestil online i dag.

Du finder blandt andet:

Tilbage til spilleborde og dart >

 

108 produkter
Indeholder 1 sæt skafter og flights, samt et etui til opbevaring.
125,30 kr. 179 kr.
Indeholder 6 sæt flights og skafter, 16 flightbeskyttere samt 32 ringe til skafter
104,30 kr. 149 kr.
Inkl. etui
97,30 kr. 139 kr.
Består af 1 sæt skafter, 1 sæt flights, samt et etui til opbevaring.
160,30 kr. 229 kr.
Dartskive fremstillet i kvalitetssisal uden hæfteklammer i Bull's Eye
244,30 kr. 349 kr.
Dartpile i 90% tungsten
321,30 kr. 459 kr.
Chrome dartpile med nylon-spidser til brug på elektroniske dartskiver
97,30 kr. 139 kr.
Dartpile i 80% tungsten
279,30 kr. 399 kr.
Dartpile i høj kvalitet med tungstensindhold på 95-97% - 24 gram
314,30 kr. 449 kr.
Messing dartpile
111,30 kr. 159 kr.
Mensur Suljovics originale dartpile i 90% tungsten
349,30 kr. 499 kr.
Flights (18 stk i pakken) som passer til alle dartpile og skafter
48,30 kr. 69 kr.

Dart derhjemme – bliv vennekredsens topspiller

Det er en fast del af inventaret på langt de fleste pubber, værtshuse og lignende rundt omkring. Det er sjovt og underholdende, men er samtidig et spil, der kræver, at man virkelig holder tungen lige i munden – i hvert fald hvis man vil være den, der får den højeste score. Og rammer du Bull’s Eye i midten, er det først, det ser godt ud på pointtavlen. Det spil, vi taler om, er naturligvis dart. Hvis du, familien og vennerne kan lide at spille dart, behøver det ikke kun at foregå på den lokale. Du kan nemlig sagtens lave dit helt eget dartområde derhjemme med en dartskive, du selv hænger op. Så kan du jo meget passende invitere venner og medlemmer på en dartturnering – eller måske spille på egen hånd, så du kan øve dig.

  • Spil dart derhjemme – og ikke kun på det lokale værtshus
  • Invitér familie og venner på hygge og dartturnering
  • Køb din egen dartskive, så du kan øve dig derhjemme

Her på Bilka.dk finder du et udvalg af alt, der skal bruges til et godt spil dart. Det gælder alt fra dartskive og til pile og alt sammen i en god kvalitet – fuldstændigt, som var det dét, der skulle hænges op i en dartklub. Hvis du er helt ny indenfor sportsgrenen, kan du blandt andet købe et begyndersæt. Heri er der alt, du skal bruge, for at komme i gang med dart. Og hvem ved, måske endda blive professionel? Alt, det kræver, er tid, øvelse og masser af gå-på-mod samt det helt rigtige hjemmeudstyr. Dét finder du her.

Vælg de rigtige dartpile

Ligesom alt andet spil- og sportsudstyr, er det ikke altid helt ligegyldigt, hvad du vælger. Når det kommer til dart, er det dét niveau, som du er på, der dikterer, hvilket udstyr du skal vælge. Det gælder især, når det kommer til valget af dartpile. Hvis du er nybegynder, kan du vælge pile, der er lavet af messing – og er du omvendt mere øvet, kan du med fordel vælge dartpile med tungsten.

Bestil alt til dartspillet på Bilka.dk

Find alt det, du mangler for at spille dart derhjemme – så kan du allerede nu invitere familie, venner og bekendte over til et godt spil dart. Bilka.dk er dit Hypermarked. Vi har Danmarks største vareudvalg, så her finder du alt, du skal bruge!