Plethandsker beskytter dine hænder ved boksning

Med et par plethandsker kan du beskytte dine hænder, når du skal hjælpe din ven med at træne slag. Handskerne er forede, så det ikke gør ondt, når din makker bokser ind i dine håndflader. Se vores udvalg af plethandsker herunder.

Plethandsker hjælper til mere præcise slag

Når du træner boksning ved hjælp af plethandsker, hjælper det dig til at forbedre dine slag. Du får både trænet din hastighed, præcision og reflekser i slaget samt får pulsen op. Dermed træner du også din kondition, hvilket også er et vigtigt element i boksning.

Fordele ved at benytte plethandsker:

  • Beskyt dine hænderne mod skader fra slag
  • Kan bruges af alle måde mænd og kvinder
  • Du kan træne overalt – både ude og inde

Når der bliver bokset mod dine hænder med hård kraft og store boksehandsker, er det selvfølgelig vigtigt, at du kan beskytte dem bedst muligt. Det sikrer plethandskerne dig imod.

Der er ingen størrelse på dem, hvilket betyder, at du kan dele dine plethandsker med en ven. Handskerne er skabt i en robust og holdbar kvalitet, så de kan holde til de mange slag, de får under en træning.

Sådan vælger du de rette plethandsker

Da der ikke er forskel i størrelsen på handskerne, kommer dit valg til at handle om, hvilket materiale, hvilket udseende og hvilken pris du ønsker. Her på Bilka.dk har vi for eksempel både plethandsker i vinyl og kunstlæder.

Når du boksetræner mod plethandsker, skal du typisk bruge boksehandsker i størrelse 12 oz eller 14 oz. Du kan godt bruge den samme størrelse handsker, når du træner ved en sandsæk, men nogle vælger at bruge helt op til 18 oz, når de gør det. Du finder desuden et stort udvalg af forskelligt bokseudstyr til din boksetræning.

Styrk din bokseform med sjipning

Når du bokser, er det vigtigt, at du ikke kun arbejder på dine slag. Du skal også arbejde på din kondition. Derfor er der mange boksere, der sjipper. Det er en ekstremt effektiv måde til at få pulsen op på. Du kan finde sjippetove her på Bilka.dk.

Fantastisk rating på Pricerunner – vi yder god service, er troværdige og kunderne er glade for os.