Bokseudstyr

Bokseudstyr til den hårdtslående sport! Boksning er en idrætsgren, hvor du bruger din krop utrolig meget. Det er en hård og udfordrende træningsform, men en ting er sikkert – du kommer i en fantastisk form. For at komme godt i gang med at dyrke boksning, er det en god idé at anskaffe det nødvendige bokseudstyr. Her på siden finder du et stort udvalg af alt det, du skal bruge til at komme i gang. 

Se blandt andet vores udvalg af:

Tilbage til fitnessudstyr >

 

42 produkter
Monteret med svejset kæde til ophængning
1.599 kr.
Plet handsker PU kunstlæder
422,40 kr.
Ideel til boksetræning
69 kr.
Everlast vinyl slag handske
399 kr.
Tandbeskytter i EVA materiale
69 kr.
Suveræn beskyttelse af dine hænder
229 kr.
Fås i 4 varianter
Boks med de rette handsker på hænderne.
749 kr.
Fås i 2 varianter
Leveres med speedbag og sviwel til ophæng
999 kr.
Giver optimale muligheder for træning
2.099 kr.
Bruges ofte til træning af hurtighed og koordinering
299 kr.
Everlast standard swivel til ophæng af Speed Bag
99 kr.

Bokseudstyr til amatører og professionelle

Boksning er en både udfordrende og alsidig måde at træne på, og med boksning kan du både forbedre din kondition, muskelstyrke og balanceevne. For mange er boksetræningen også med til, at de kan få afløb for deres frustrationer, når de slår løs på en boksesæk. Boksning kan naturligvis dyrkes i de traditionelle bokseklubber, men efterhånden er der også mange fitnesscentre, som tilbyder boksetræning eller træning, som er inspireret af den hårdtslående sport. Her er der typisk mange penge at spare ved selv at have sit eget udstyr med sig – og så er det desuden mere hygiejnisk at anvende sit eget. Du kan dog spare penge på både låneudstyr og fitnesscentermedlemskab med din egen boksesæk, som er værd at overveje at investere i, såfremt pladsen derhjemme tillader det.

  • Få afløb for frustrationerne
  • En effektiv måde at forbedre kondition, muskelstyrke og balanceevnen
  • Træn i det lokale fitnesscenter

Her på Bilka.dk fører vi et stort udvalg af bokseudstyr. Det gælder alt fra robuste boksesække og ophæng hertil, nyttigt tilbehør som håndtape og ikke mindst boksehandsker i forskellige størrelser. Se udvalget af bokseudstyr på Bilka.dk, og shop i dag – det er både nemt og hurtigt.

Vælg det rigtige udstyr til boksetræningen

Uanset om du er amatør og først lige har stiftet bekendtskab med den ædle kampsport boksning, der betegnes som en ”gentlemansport”, eller du er en erfaren bokser, er det vigtigt at udstyret er godt. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Det typiske bokseudstyr er en boksepude/boksesæk og naturligvis boksehandskerne, der formentlig er den mest essentielle del af at bokse. Med disse redskaber kan du altså lave mange forskellige øvelser, som gør dig til en bedre bokser. Et andet typisk element, når du træner boksning, er løb og sjipning. Sidstnævnte er en uundværlig del i det at bokse, da det skærper din koordination mellem arme og ben, ligesom du også får hurtige fødder af at sjippe.

Køb bokseudstyr online

Oplev de mange fordele ved boksning – både hvad angår motion, sjov og sundhed – og invester i godt udstyr til boksetræningen. Du finder det hele her på siden, hvorfra du kan bestille det hjem online i dag. Når du på Bilka.dk køber for 1.000 kr. leverer vi det til dig uden beregning og giver dig desuden 30 dages returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!