Glattejern til hverdag og fest

Her finder du glattejern, der kan sætte prikken over i'et til både hverdag og fest. I vores udvalg finder du blandt andet glattejern fra GHD, Remington og BaByliss m.fl.

Find dit nye glattejern

Drømmer du om glat hår til hverdag eller fest? Med et glattejern er du selv herre over din frisure, og med lidt teknik og øvelse kan du faktisk nemt lave både glat hår og krøller med ét og samme stylingapparat. Køb dit glattejern online her på Bilka.dk. Vi har et stort udvalg af glattejern og hurtig levering lige til døren eller til en butik nær dig.

Krøller eller ej? Hvis du vælger det glatte hår – enten lejlighedsvist eller dagligt – er det vigtigt med et godt glattejern, når du vil tæmme bølger og krøller. Sådan et glattejern finder du online her på Bilka.dk, hvor vi har et bredt udvalg af forskellige glattejern fra kendte mærker som Babyliss, Remington, Revlon, Melissa og GHD, der alle er anerkendte for deres glattejern af høj kvalitet, som giver et flot og holdbart resultat på kort tid. Du kan således finde glattejern i forskellige prisklasser online hos os, og du kan derigennem vælge et glattejern, der passer til dit budget. Vores glattejern har ofte flere forskellige funktioner, og du kan blandt andet finde glattejern, der:

  • Kan anvendes i både vådt og tørt hår
  • Også fungerer som hårbørste samtidig med, at glattejernet glatter håret
  • Har farvebeskyttende belægning
  • Kan opvarmes på blot 20 sekunder, så du kan gå hurtigt i gang
  • Har mange forskellige temperaturindstillinger og stylingindstillinger

Vi har således glattejern til mange forskellige behov og hårtyper – og helt sikkert også til dit hår, så du kan få smukke, glatte lokker på ingen tid. Se også vores øvrige udvalg af elapparater til hårstyling, der sørger for en lækker frisure, uanset om du drømmer om krøller eller glat hår. Brug altid produkter til hårpleje og styling, når du krøller eller glatter dit hår. Det beskytter håret mod slid og varme og giver det bedste hold på din frisure dagen igennem, så du ikke skal bekymre dig om, at vinden ødelægger frisuren på vej afsted på arbejde eller i skole.

Glattejernene varmer hurtigt op med en god ensartet varme på pladerne. Du kan læse mere om de enkelte glattejern under produktet.

 

Køb dit nye glattejern online hos Bilka.dk

Charme, selvtillid og lækkert hår kommer ikke af sig selv. Med et glattejern fra sortimentet på Bilka.dk kan du få styr på håret og føle dig lækker hele dagen lang. Find dit foretrukne glattejern og bestil det med fri fragt ved køb for over 1000 kr. Glæd dig til at modtage dit nye glattejern – det bliver du med garanti glad for!

Udover pleje til håret har vi også produkter til ansigtspleje og produkter til kropspleje, så du kan passe godt på din hud og lade den stråle om kap med det glatte, flotte hår, som du har lavet med dit glattejern.