Køb hårfarve online på Bilka.dk

Frisk håret op med en ny lækker hårfarve. Her på siden kan du se vores store sortiment af flotte hårfarver fra kendte mærker som Garnier, L'Oréal Paris, NATURIGIN, Schwarzkopf og Syoss.

Hårfarve fornyer eller opfrisker dit look

Muligheden for at ændre udseendet på håret med hårfarve har været kendt og eftertragtet blandt både kvinder og mænd i mere end 4000 år. Den dag i dag er det stadig meget populært at farve hår, hvor metoderne til hårfarvning heldigvis både er blevet sundere, mere tilgængelige og langtidsholdbare - så du kan finde en god hårfarve i nærmest ethvert supermarked. Hos Bilka.dk har vi samlet et bredt udvalg af hårfarve fra kendte mærker. Få et strålende og glansfuldt farveresultat med de mange specialudviklede hårfarveprodukter, der udglatter hårets struktur og giver dig en hårfarve, der selv efter uger er intensiv og skinnende blank.

Mennesker er typisk indrettet sådan, at de gerne vil have det, de andre har. Dem med glat hår vil gerne have krøllet eller bølget hår, og dem med krøllet hår vil gerne have fladt hår. Ligeså er det med hårfarver, men her er det heldigvis nemt at skifte udseende, og der er ikke noget galt i at ville prøve noget helt nyt fra tid til anden. Her på siden finder du vores store udvalg af hårfarve, der spænder over farvetoner fra askeblond og naturligt blond til brun, rød og kulsort fra kendte mærker.

Trænger du blot til at dække de grå hår og samtidig pleje håret, anbefaler vi dig at forsøge dig med farverne fra Schwarzkopf Billiance, der genopfrisker håret, så du kan gå lidt længere mellem dine hårfarvninger og frisørbesøg. Generelt er det vigtigt at pleje håret, særligt hvis du ofte farver det, så måske du også bør tage et kig på vores produkter til hårpleje, herunder shampoo og balsam samt diverse produkter til hårstyling og pleje.

Hårfarve kan være en skrap omgang for håret, og derfor bør du vælge så skånsom en hårfarve som muligt, når du ønsker at farve dit hår. NATURGIN er en serie af lækre produkter til hårfarvning, der er baseret på organiske ingredienser, så du får så rene og naturlige produkter som overhovedet muligt.

 

Hårfarvetilbud – gør et kup på hårfarve

Har du én fast hårfarve, du bruger gang på gang, eller kan du godt lide at eksperimentere med nye farver løbende? Uanset hvad kan du ofte være heldig at finde hårfarve på tilbud online på Bilka.dk. Køb et godt udvalg, så du har et lille lager af den hårfarve, du bedst kan lide. På den måde bliver det endnu billigere at farve håret selv, og du slipper for de dyre ture omkring frisøren, når hårfarven trænger til at blive frisket op.

På de fleste af produkterne i vores sortiment får du rabat, når du køber to produkter sammen frem for kun at bestille ét. Ved du, at du alligevel skal have fyldt lageret af en bestemt hårfarve op, så slå da to fluer med ét smæk og spar penge samtidig med, at du slipper for flere ture i supermarkedet efter hårfarve lige foreløbig.

På Bilka.dk er det nemt at bestille hårfarve hjem fra vores store udvalg, og vi sender enten direkte hjem til dig eller til en Bilka, føtex eller Netto efter dit eget valg, så du selv kan hente din bestilling af hårfarve, når det passer dig.