NAGA glastavle magnetisk 60x80 cm (rød)

Få på lager online

Udsolgt i butik

Se hvor

NAGA glastavle magnetisk 60x80 cm (rød)

Praktisk og dekorativ glastavle

Glastavlen er perfekt til huskesedler eller som opslagstavle med plads til både børnenes tegninger, små lapper papir med vigtige oplysninger eller billeder fra den seneste ferie. Du kan også lade tavlen indgå som en del af indretningen i dit hjem ved at give NAGA tavlen dit helt personlige præg. Eller brug tavlen på kontoret som opslagstavle eller whiteboard til at holde styr på noter og lign.

Flotte farver på væggene

Glastavlerne fra NAGA findes i et utal af farver, så du finder også en, der passer til din indretning. Benyt den medfølgende marker til at skrive huskelister eller til små søde hilsner. Eller brug de super stærke magneter til at sætte billeder op fra hyggelige stunder.
Leveres i gaveæske inkl. 1 marker, 2 super stærke magneter, 2 skruer og 2 rawplugs.

Nem at montere

Tavlen er let at hænge op på væggen. Stålbagsiden på tavlen er produceret med huller i hvert hjørne, så tavlen er lige til at hænge op, når først rawplugs og skruer er sat i væggen.

Bemærk at der skal anvendes stærke magneter, da magneten skal nå igennem til metallaget bagerst på tavlen. Derfor er det ikke sikkert, at dine magneter, der sidder på eksempelvis køleskabet, kan anvendes på NAGA glastavlerne.

 

 


Varenummer 100013962
ID 000000074160300030-EA
Indrammet/uindrammet vægkunst
  • Ikke indrammet
Model
  • 60x80
Størrelse
  • 60x80cm
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig