NAGA glastavle magnetisk 60x80 cm (koboltblå)

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

NAGA glastavle magnetisk 60x80 cm (koboltblå)

Dekorativ glastavle med mange anvendelsmuligheder

Glastavlerne fra NAGA findes i et utal af farver, så du finder også en, der passer til din indretning. Anvend tavlen som whiteboard og benyt den medfølgende marker til at skrive huskelister eller til små søde hilsner. Eller brug de super stærke magneter til at sætte billeder op på tavlen fra hyggelige stunder.

Giv tavlen dit personlig præg

Glastavlen er perfekt til huskesedler eller som opslagstavle med plads til både børnenes tegninger, små lapper papir med vigtige oplysninger eller billeder fra den seneste ferie. Gør NAGA tavlen personlig og lad den indgå som en del af indretningen i dit hjem. Eller brug den på kontoret som opslagstavle.
Leveres i gaveæske inkl. 1 marker, 2 super stærke magneter, 2 skruer og 2 rawplugs.

Bemærk at der skal anvendes stærke magneter, da magneten skal nå igennem til metallaget bagerst på tavlen. Du kan godt bruge dine egne magneter fra ferier eller lignende. Men det kræver, at du sætter dem oven på NAGAs super stærke magneter, da almindelige magneter ikke er stærke nok til at hænge på tavlen.

Nem at montere

Tavlen er let at hænge op på væggen. Stålbagsiden på tavlen er produceret med huller i hvert hjørne, så tavlen er lige til at hænge op, når først rawplugs og skruer er sat i væggen.

 


Varenummer 100013960
ID 000000074160300050-EA
Indrammet/uindrammet vægkunst
  • Ikke indrammet
Model
  • 60x80
Størrelse
  • 60x80cm
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig