NAGA glastavle magnetisk 60x80 cm - stærk lilla

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

NAGA glastavle magnetisk 60x80 cm - stærk lilla

Ideel som opslagstavle og whiteboard i køkkenet
Skift dit kedelige whiteboard ud med denne magnetiske NAGA opslagstavle. Skriv aftaler eller vigtige notater op, hvor du altid kan se dem. Og visk dem let igen, når du er færdig.

Brug tavlen som familiens opslagstavle
NAGA tavlerne er ideelle som familiens fælles huskeseddel. Her er plads til papirer fra skole eller daginstitution, til aftaler og til små beskeder. Anvend altid kun super stærke magneter for at være sikker på, at magneten kan nå igennem til stållaget på glastavlens bagside. Det er dermed ikke sikkert, at du kan benytte dine gamle magneter på tavlen.
Glastavlerne fås i mange forskellige farver og størrelser, så du får rig mulighed for bruge tavlerne som et dekorativt indslag i dit hjem.

Let at hænge op
NAGA opslagstavlerne leveres i en gaveæske med 1 marker, 2 super stærke magneter, 2 skruer og 2 rawplugs. Tavlen monteres let på væggen med de medfølgende skruer. Tavlens bagside er fremstillet med huller i hjørnerne, så tavlen er let at hænge op, når først rawplugs og skruer forsvarligt fastgjort i væggen.

Bemærk at der skal anvendes stærke magneter, da magneten skal nå igennem til metallaget bagerst på tavlen. Derfor er det ikke sikkert, at dine magneter, der sidder på eksempelvis køleskabet, kan anvendes på NAGA glastavlerne.


Varenummer 100178868
ID 000000000018285101-EA
Inkluderet tilbehør
  • 1 marker, 2 super stærke magneter, 2 skruer og 2 rawplugs
Størrelse
  • 60x80cm
Model
  • 60x80 cm
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig