NAGA glastavle magnetisk 60x80 cm - orange

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

NAGA glastavle magnetisk 60x80 cm - orange

NAGA tavle med mange funktioner
Glastavlen er perfekt som den dekorativ afløser for din opslagstavle eller whiteboard. Tavlerne er magnetiske, og med den medfølgende marker kan du skrive besker og aftaler op, hvor du altid kan se dem. Anvend altid super stærke magneter, da magneter skal nå igennem tavlen til stållaget på bagsiden af tavlen. 

Findes i et utal af farver og i flere størrelser
NAGA magnettavlerne findes i mange forskellige farver. Du kan kombinere dem på forskellige måder med tavler i flere forskellige størrelser og farver. Eller du kan vælge den helt stilsikre løsning med ensfarvede tavler i samme størrelser, der er placeret snorlige på din kontor.

Skruer og rawplugs til ophængning medfølger
Tavlen er let at montere på væggen. Stålbagsiden er produceret med huller i hjørnerne, så når først de medfølgende skruer og rawplugs er monteret i væægen er tavlen lige til at hænge op. Tavlerne leveres i en gaveæske inkl. 1 marker, 2 super stærke magneter, 2 skruer og 2 rawplugs.


Varenummer 100028308
ID 000000074160300090-EA
Model
  • 60x80 cm
Inkluderet tilbehør
  • 1 marker, 2 super stærke magneter, 2 skruer og 2 rawplugs
Størrelse
  • 60x80cm
Indrammet/uindrammet vægkunst
  • Ikke indrammet
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig