NAGA glastavle magnetisk 100x100 cm (rød)

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

NAGA glastavle magnetisk 100x100 cm (rød)

Dekorativ glastavle med mange anvendelsesmuligheder
Den magnetiske glastavle fra Naga er velegnet som opslagstavle. Den fås i mange størrelser og farver, så der er rig mulighed for at finde en tavle, der passer perfekt ind i netop dit hjems indretning. Hæng ferieminder op eller skriv søde beskeder på den. Du kan gøre tavlen helt personlig, så den indgår som en helt naturlig del af din indretning.

Perfekt til hjemmekontoret
En Naga glastavle er ideel til hjemmekontoret. Skriv vigtige aftaler på tavlen med den medfølgende marker. Og hæng huskesedler op, hvor du altid kan se dem med de stærke magneter.

Leveres i gaveæske inkl. 1 marker, 2 super stærke magneter, 2 skruer og 2 rawplugs.

Nem at montere
Tavlen er let at hænge op på væggen. Stålbagsiden på tavlen er produceret med huller i hvert hjørne, så tavlen er lige til at hænge op, når først rawplugs og skruer er sat i væggen.

Bemærk at der skal anvendes stærke magneter, da magneten skal nå igennem til metallaget bagerst på tavlen. Derfor er det ikke sikkert, at dine magneter, der sidder på eksempelvis køleskabet, kan anvendes på NAGA glastavlerne.
 


Varenummer 100015429
ID 000000074166300030-EA
Produkt højde [mm] 1000
Produkt bredde [mm] 1000
Størrelse
  • 100x100cm
Indrammet/uindrammet vægkunst
  • Ikke indrammet
Model
  • 100 x 100 cm
Inkluderet tilbehør
  • 1 marker, 2 super stærke magneter, 2 skruer og 2 rawplugs til montering
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig