NAGA glastavle magnetisk 100x100 cm (lilla)

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

NAGA glastavle magnetisk 100x100 cm (lilla)

Dekorativ glastavle med mange anvendelsesmuligheder
Den magnetiske glastavle fra Naga er perfekt som opslagstavle med plads til vigtige aftaler, til huskelister mm. Hæng også billeder fra ferien op, hvor du altid kan se dem eller skriv søde beskeder til resten af familien.
Glastavlen fås i mange farver og størrelser, hvilket giver dig rig mulighed for at finde en tavle, der kan indgå som en naturlig del af dit hjems indretning.

Perfekt til hjemmekontoret
En Naga glastavle er også ideel til hjemmekontoret. Pift den traditionelle opslagstavle eller whiteboard ud med en glastavle. Skriv vigtige aftaler på tavlen med den medfølgende marker. Og hæng huskesedler op, hvor du altid kan se dem med de stærke magneter.

Leveres i gaveæske inkl. 1 marker, 2 super stærke magneter, 2 skruer og 2 rawplugs.

Nem at montere
Tavlen er let at hænge op på væggen. Stålbagsiden på tavlen er produceret med huller i hvert hjørne, så tavlen er lige til at hænge op, når først rawplugs og skruer er sat i væggen.

Bemærk at der skal anvendes stærke magneter, da magneten skal nå igennem til metallaget bagerst på tavlen. Derfor er det ikke sikkert, at dine magneter, der sidder på eksempelvis køleskabet, kan anvendes på NAGA glastavlerne.
 


Varenummer 100015412
ID 000000074166300080-EA
Produkt højde [mm] 1000
Produkt bredde [mm] 1000
Størrelse
  • 100x100cm
Model
  • 100 x 100 cm
Konstruktion
  • Magnetisk Glas
Indrammet/uindrammet vægkunst
  • Ikke indrammet
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig