Smarte plastikkrus til enhver anledning

Opdag en verden af engangskrus i form af plastikkrus til fest og lignende. Det er ofte den nemme løsning, hvis du både vil slippe for oprydning samt muligheden for glasskår. Lyder det som noget for dig? Så kan du med fordel undersøge det brede sortiment på Bilka.dk. Vi har noget til ethvert behov. 

Nyd godt af engangsplastikkrus 

Hvis du ikke lige har en drikkedunk eller termokop ved hånden, så kan det hurtigt blive besværligt at få din drik med dig på farten. De færreste gider nemlig gå rundt med et glas eller en kaffekop i hånden hele dagen. Især når du er færdig med din drik, så er det træls, hvis du ikke nemt kan opbevare koppen i tasken uden frygt for, om de sidste dråber spilder.  

Hvis du eksempelvis får morgenkaffen med dig i et plastikkrus, så behøver du ikke bekymre dig om at opbevare kruset efterfølgende. Når du er færdig med kaffen, kan du nemt og hurtigt smide plastikkruset ud i den nærmeste skraldespand. På den måde kan du slippe for besværet og hurtigt komme videre med din dag - uden bekymringer. 

Slip for bekymringerne med krus i plastik 

Der findes mange situationer, hvor almindelige glas kan være i farezonen. Blandt andet vælger mange forældre at gøre brug af billige plastikkrus til til fest - eksempelvis børnefødselsdagen. Især hvis der er sukker involveret, kan børnene nemlig hurtigt blive så begejstrede, at de glemmer at passe på deres bevægelser. 

Derfor kan det være taktisk smart at benytte plastikkrus, der altså ikke går lige så nemt i stykker, hvis de bliver væltet. Og selv hvis uheldet skulle være ude, behøver du ikke bekymre dig om glasskår.  

Hvis der er mange gæster inviteret, kan det også være en større opgave at gøre rent efterfølgende. Selv for en opvaskemaskine kan mængden af glas blive stor. Måske skal du endda vaske op i hånden? Så er det rart at kunne smide krusene ud i stedet for at rengøre dem. 

Der er desuden god grund til at finde alt til festen på Bilka.dk. Udover at tilbyde Danmarks største vareudvalg, har vi også ubegrænset returret. Du kan dermed roligt slå dig løs blandt vores brede sortiment.