Bambuskopper

Uanset om du skal holde børnefødselsdag, voksenfødselsdag, skovtur eller noget helt fjerde, så kan du få glæde af engangskopper. Du kan med fordel vælge kopper i bambus lige her på Bilka.dk. En bambuskop er komposterbar, så du kan smide den ud med god samvittighed. 

Nyd dine drikkevarer i smarte bambuskopper 

Skal du have flere gæster på besøg, end du har drikkeglas i skabet? Eller skal du måske på udflugt, hvor du gerne vil have noget med, der både kan smides ud, og som ikke er tungt? Så er den optimale løsning en bambuskop.  

Den praktiske kop er nemme at have med i tasken, hvis du vil nyde en forfriskende drink i den fri natur. Samtidig kan du nemt og simpelt skille dig af med koppen i den nærmeste skraldespand, når du er færdig med den. Dermed slipper du for at bære rundt på en beskidt kop eller tunge glas resten af turen. 

På samme tid er en bambuskop også et godt valg til festen. Både store og små kan komme til at vælte et glas eller to. Med en bambuskop slipper du for eventuelle glasskår, hvis uheldet skulle være ude. Desuden slipper du også for den helt store opvask, når gæsterne er taget hjem. 

Opdag de mange fordele ved bambus 

Der findes mange gode grunde til at vælge en kop lavet af bambus. For det første gror bambus hurtigere, end træer gør. Samtidig er de i stand til at skyde fra rodsystemet. Det betyder, at der ikke er behov for at plante ny bambus, når planten er blevet høstet.  

Desuden er bambus også godt for jorden. Det store rodsystem er nemlig med til at beskytte mod jordskred og erosion. Og selvom pandaen lever af bambus, så er den alligevel et meget kræsent dyr. Af den grund er det muligt at høste den type bambus, som pandaen alligevel ikke gider spise.  

Du kan altså med god samvittighed gøre brug af engangskopper, hvis du vælger bambus. Og så er bambuskopper tilmed komposterbare.  

Gå derfor gerne på opdagelse i sortimentet på Bilka.dk. Vi tilbyder ubegrænset returret, så du roligt kan shoppe løs hos os. Desuden har vi Danmarks største vareudvalg. Derfor kan du også forvente at finde alt til festen - fra festlige dekorationer til praktisk engangsservice.