Lufttelte

Kært barn har mange navne, og det samme har det oppustelige telt. Nogen kalder det et oppusteligt telt, andre et air telt, men her på Bilka.dk, kalder vi det et lufttelt. Navnet stammer fra stængerne, der består af luft, og dermed løfter og slår teltet op på kort tid.

Hvorfor købe en lufttelt?

At slå et telt op, især et stort telt, kan være en besværlig proces, som ofte fungerer som en form for samarbejdsprøve. Hvis I gerne vil undgå denne prøve og de eventuelle diskussioner, så kan I vælge et lufttelt.

Luftteltet har fået sit navn fra den måde teltet er konstrueret på. Stængerne er nemlig ikke almindelige teltstænger, men i stedet luftkanaler, som man pumper op, når teltet skal slås op. Det betyder, at teltet er lynhurtigt og meget nemt at slå op.

Vi er derfor stolte af at præsentere lufteltete som en tilføjelse til samlingen af campingudstyr. Med et lufttelt går det ikke bare hurtigt. Der er tilmed tale om telte i høj kvalitet, der sikrer en behagelig søvn i naturen. Derudover vil vi vove at påstå, at du med et lufttelt vil føle at livet som campist i telt bliver meget lettere.