Fortelte til campingvogn

Camperer du af og til i campingvogn, og mangler et fortelt? Så er du havnet det rigtige sted. Her på siden finder du et udvalg af fortelte i forskellige størrelser. Alle vores fortelte kommer i høj kvalitet og til rimelige priser, så alle kan få luksus, når de camperer.

Fortelt til campingvogn – plads til hele familien

Det er en dejlig, dansk tradition at tage på ferie med familien med campingvogn. En tur ud i verden, hvor du selv bestemmer tempoet, og hvor du vil gøre holdt. I takt med at familien vokser, kan pladsen i vognen dog blive lidt trang, og i disse tilfælde kan et fortelt tilbyde mange fordele:

  • Der bliver et helt rum mere at opholde sig i sammen
  • Det er muligt at hygge og snakke, selv hvis nogen sover
  • Det er lettere at invitere gæster, hvis der er plads til alle

Fortelte til campingvogne hos Bilka.dk er lette at montere og slå op, så I hurtigt kan få mere plads og skabe den helt rigtige afslappede feriestemning – også selvom vejret ikke er med jer.

Hos Bilka.dk kan du ud over forteltet også finde et stort udvalg af havemøbler og terrassevarmere, der kan gøre ferien endnu mere komfortabel – lige meget, hvad vejrudsigten siger.

Vælg den rette størrelse fortelte til din campingvogn

Hos Bilka.dk kan du derfor vælge mellem flere forskellige størrelser fortelte, der giver dig muligheden for at få den ekstra plads, din familie har behov for.

  • Det lille fortelt er skønt til jer, der nyder at tage på ferie sammen som par. Her er god plads til et bord og lidt hygge med gæster, men samtidig ikke så stort, at hyggen forsvinder.
  • Det mellemstore fortelt passer til familien, hvor der skal være plads til hygge og aftensmad om bordet og et lille glas vin i skumringen sammen.
  • Det store fortelt er til familien med store børn, der kræver lidt mere plads. I kan stadig have gæster til middag og have plads til alle om bordet uden at gå i vejen for hinanden.

Se udvalget herover, og bestil dit fortelt i dag!