Soveposer til hele familien

21 produkter
220 x 75 x 55 cm
106,99 kr. 149 kr.
Hætte med elastikbånd
99 kr. 189 kr.
Hætte med elastikbånd
99 kr. 189 kr.
225 x 80 cm
180 kr. 249 kr.
Perfekt til festival
79 kr.
Høj isoleringsværdi
79 kr.
20 x 150 x 62cm
Fås kun online
583 kr.
Fås kun online
583 kr.
150 x 62 x 20cm
Fås kun online
466 kr.
150 x 62 x 20cm
Fås kun online
583 kr.
Sovepose med tryk
249,95 kr.
Tæppepose-formet sovepose emd konturformet hætte
424,92 kr.

Sovepose - sådan vælger du

Hvis du har brug for en kvalitetssovepose, kan en sovepose fra Outwell dække dit behov. Fra Outwell finder du f.eks. soveposer med en komforttemperatur helt ned til -19oC. Komforttemperaturen viser den temperatur, hvor soveposen stadig føles behageligt lun at opholde sig i. Find også en luftmadras eller et liggeunderlag online.

Du bør altid vælge en sovepose ud fra behov og destination. Skal du rejse til koldere steder, bør du lede efter en sovepose som kan holde til kulden, hvorimod på en destination med varmere luftlag kan netop sådan en sovepose være for varm og genere din søvn. Det er især vigtigt at være frisk og udhvilet, hvis du tracker eller camperer i det fri. Her er det rigtige valg af sovepose værdifuldt for en vellykket tur i naturen. Vælg sovepose ud fra følgende kriterier:

  • Temperatur
  • Størrelse
  • Isoleringstype

Temperatur

Hvis du fryser i sin sovepose, kan din søvn blive at ringere kvalitet. Derfor bør du, som hovedregel forberede dig på kulde. Da du altid kan åbne soveposen, hvis du har det for varmt. Du bør gå efter en sovepose, som kan holde til kulde. Hvis du camperer om sommeren, bør du benytte en sovepose, som kan holde til +5 °C varme da der ofte bliver koldere om natten.

Størrelse

Den helt rigtige størrelse, kan være vise sig at være et vigtigt valg. Der findes både lange og korte modeller - du bør vælge ud fra din højde. Er du over 1,75m kan du med fordel gå efter en længere model, da en kort sovepose ikke ville kunne slutte tæt omkring hals og nakke, og ville kunne medføre at du fryser under din søvn.

Isoleringstype

Skal man vælge dun eller syntetisk fyld?

Dun: En dunsovepose vejer mindre, og kan også trykkes sammen så den fylder mindre. Derudover mister dun sin isoleringsevne, hvis soveposen bliver våd. Dette gør at soveposen bliver kold at ligge i. En dun-sovepose har i mange år været kendt som termostatiske og bedst varmende. Termostatisk betyder at varmeforholdet tilpasser sig omgivelserne omkring dig og temperaturen i soveposen, så du har den rette temperatur under din søvn. Dog, kan en dun-sovepose ”falde” sammen i dens dun efter nogle benyttelser, hvorfor syntetiske soveposer kan være et godt alternativ i det lange løb.

Syntetisk-fyld: En sovepose med syntetisk fyld er modstandsdygtig overfor fugt, og nem at holde ren. Syntetisk fyld er blevet forbedret over de seneste år og har de samme funktioner som en dun-sovepose. De kan være nemmere end dun-soveposer at behandle, hvis de skulle blive våde.

Liggeunderlag

Et liggeunderlag er godt at ligge på, hvis du sover i sovepose. Da soveposens isolering bliver trykket sammen når du sover, og dermed bliver koldere, modvirker liggeundlaget at du bliver afkølet. En sovepose kan derfor aldrig stå alene hvis man camperer ude i det fri. Et godt råd, er at vælge et tykt liggerunderlag, som kan rulles sammen på en nem måde.

> Se hele vores sortiment af liggeunderlag her