Stort udvalg af barne- og klapvogne

Som forældre ønsker man, at ens barn har det godt og rart hele tiden. Derfor er barnets komfort i højsædet, når der skal vælges barnevogn eller klapvogn, samtidig skal klapvognen og barnevognen passe ind i forældrenes hverdag. 

Her på siden finder du barnevogne, klapvogne, babyjoggere og køreposer, så dit barn kan være med overalt og samtidig være godt tilpas. 

13 produkter
Stålstel
749,25 kr. 999 kr.
Letvægtsstålstel
224,25 kr. 299 kr.
Letvægtsstålstel
299,25 kr. 399 kr.
Stålstel
2.999,25 kr. 3.999 kr.
Aluminiumsstel
4.499,25 kr. 5.999 kr.
Stålstel
974,25 kr. 1.299 kr.
Aluminiumsstel
4.499,25 kr. 5.999 kr.
Aluminiumsstel
4.499,25 kr. 5.999 kr.
Aluminiumsstel
4.499,25 kr. 5.999 kr.
Aluminiumsstel
1.499 kr.
Sort og praktisk vogn
499 kr.
Sort og praktisk vogn
399 kr.

Barnevogn, klapvogn eller kørepose? 

Hvornår bruger man klapvogn?

Når dit barn kan sidde selv, er klapvognen et glimrende transportmiddel. En klapvogn vejer mindre end en barnevogn, kan klappes sammen og er i det hele taget mindre besværlig at have med på tur end en barnevogn. En klapvogn er lettere at manøvre i bybilledet end en barnevogn, fordi den er mindre både i størrelse og vægt. Den er derfor lettere at have med i busser, med på café eller i butikker. 

Klapvogne findes i mange forskellige udgaver. De 3-hjulede klapvogne er lettere og vejer mindre end de 4-hjulede. Til gengæld er de 4-hjulede mere stabile, hvis turene går ud af byerne. 

Hav derfor både barnets komfort og jeres hverdag i tankerne, når I køber en klapvogn. 

Hvornår bruger man barnevogn? 

Dit barn kan sove i en barnevogn helt fra spæd. En barnevogn er ofte mere komfortabel for dit barn at sove i end en klapvogn. Mange barnevogne er desuden godt isolerede, så barnet kan sove rart og lunt udenfor. Vær dog opmærksom på, at mange sundhedsplejersker anbefaler, at børn under 3000g. ikke sover udenfor, da de ikke kan regulere kropsvarmen. 
 
Ud over barnets komfort er det vigtigste inden købet, at I overvejer, hvordan barnevognen skal passe ind i jeres hverdag. Den skal passe kunne være i bilen, skal den stå ude om vinteren, skal bruges til bykørsel. Der findes mange forskellige slags barnevogne til at hjælpe med de behov. Der findes barnevogne med svinghjul, store barnevogne, små barnevogne og isolerede barnevogne. 
 
Forældrenes egen komfort er også vigtig, især hvis mor og far ikke er lige høje. Nogle barnevogne og klapvogne har håndtag som kan reguleres i højden, så både mor og far kan holde til at gå langt ture med barnet.

Hvad er en kørepose?

Køreposer er en slags sovepose til babyer. Køreposen kan bruges i stedet for en dyne i både klapvogn og barnevogn, og mange køreposer kan også bruges i autostolen. Med en kørepose har du altid et blødt underlag til barnet, for når køreposen lynes op, kan den bruges som legetæppe. 

Tilpas udvalget
×
Brand
Farve
Kampagne
Lagerstatus
Pris (kr)
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies