Klapvogne - sikkerhed og kvalitet til en god pris

Her på siden finder du et bredt udvalg af klapvogne og paraplyklapvogne i alle prisklasser med fokus på sikkerhed, kvalitet og komfort. En klapvogn er en praktisk og nem måde at transportere dit barn på, og er derfor god, når I er på farten.

Vælg den rigtige klapvogn

Er du i tvivl om hvilken klapvogn du skal vælge? Find den der passer bedst til jeres behov.

Klapvogn – find de bedste her

Når din baby er så stor, at han/hun kan sidde selv, er klapvognen et glimrende transportmiddel. En klapvogn vejer mindre end en barnevogn, kan klappes sammen så den fylder minimalt, og er i det hele taget mindre besværlig at have med på tur end en barnevogn. En klapvogn er lettere at manøvre i bybilledet, fordi den er mindre både i størrelse og vægt. Den er derfor lettere at have med i busser, med på café eller i butikker.

  • Et godt transportmiddel i stedet for barnevognen
  • Meget anvendelig – og især god at bruge i byen
  • Vælg imellem forskellige udgaver i høj kvalitet fra Eichhorn

Klapvogne findes i mange forskellige udgaver. Her på siden finder du forskellige udgaver af 4-hjulede klapvogne, som du kan købe til en skarp pris. De modeller, som vi forhandler på Bilka.dk, kommer fra det tyske mærke Eichhorn, der, udover klapvogne, producerer barnevogne og tilbehør. Ved at vælge en klapvogn fra Eichhorn, kan du være sikker på at få et produkt i den bedste kvalitet.

Klapvogne er nemme at pakke sammen, og fylder ikke ret meget grundet deres utrolige kompakte design.

Se også vores store udvalg af tilbehør til klapvogne og barnevogne.

 

Hvilken klapvogn skal jeg vælge?

Når du køber en klapvogn, er det formentlig ikke en, der kun skal bruges én gang. Det kan være, at den skal bruges, når en lillebror eller lillesøster kommer til – eller måske skal den gå i arv til familie og venner. En klapvogn er med andre ord lidt af en investering, hvorfor det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige klapvogn.

De 4-hjulede vogne er mere stabile, og de findes både som lettere klapvogne og som lidt tungere, som dermed også er mere stabile. Vognene med mere tyngde er velegnede til ture, der går uden for byerne, og desuden er det muligt at konstruere en mere komfortabel klapvogn for den lille at sidde i. Hav derfor både barnets komfort og din hverdag i tankerne, når du køber en klapvogn. Vi har lavet en guide, som kan hjælpe dig med at vælge, hvilken klapvogn, der passer bedst til dig og den lille.

 

Køb en klapvogn på Bilka.dk

Find den klapvogn, der passer bedst til dit barn og dine behov, her på siden i dag. Du kan bestille den hjem med det samme – så leverer vi den til dig uden beregning og desuden med 30 dages returret. Se også vores store udvalg af barnevogne i høj kvalitet fra Eichhorn.