Barnevogne i høj kvalitet til gode priser

Her på siden finder du gode bud på kvalitetsbarnevogne til børnefamilier. Vi sætter en stor ære i at udbyde barnevogne, der lever op til alles forventninger omkring sikkerhed, komfort, design og prisvenlighed. Se også vores store udvalg af tilbehør til barnevognen.

Find en barnevogn på Bilka.dk

En barnevogn er uundværlig, når der kommer småfolk til i hjemmet. Hvis du endnu ikke har fået skaffet dig en barnevogn, kan du finde en i god kvalitet på siden her.

  • Komfortabel soveplads til dit barn
  • Forskellige modeller at vælge imellem
  • Vælg en babypakke – og få klapvogn og autostol med

En barnevogn er en stor investering, som formentlig skal bruges af flere omgange. Det er derfor vigtigt, at du vælger den helt rigtige model. Du finder den i vores brede udvalg, hvor vi har forskellige modeller at vælge imellem. I udvalget finder du også babypakker, hvor der bl.a. også er en klapvogn og en autostol med, når du køber en barnevogn.

 

Hvornår bruger man en barnevogn?

En baby kan sove i en barnevogn helt fra spæd. En barnevogn er mere komfortabel for dit barn at sove i end en klapvogn. Mange barnevogne er desuden godt isolerede, så barnet kan sove rart og lunt udenfor. Vær dog opmærksom på, at mange sundhedsplejersker anbefaler, at børn under 3 kg ikke sover udenfor, da de ikke kan regulere kropsvarmen. Ud over barnets komfort er det vigtigste inden købet, at du overvejer, hvordan barnevognen skal passe ind i din hverdag. Skal den kunne være i bilen, skal den stå ude om vinteren, skal den bruges til bykørsel? Der findes mange forskellige slags barnevogne til at klare disse behov. Der findes barnevogne med svinghjul, store barnevogne, små barnevogne, isolerede barnevogne, barnevogne med og uden lift.

Derudover skal forældrenes egen komfort også overvejes, især hvis mor og far ikke er lige høje. Nogle barnevogne har håndtag, som kan reguleres i højden, så både mor og far kan holde til at gå lange ture med barnet. Købet af en barnevogn er en stor investering, og der er mange forskellige ting, man som forældre skal tage stilling til. Her på siden finder du derfor vores barnevognsguide, som kan guide dig igennem valget af den helt rigtige barnevogn for dig og den lille.

 

Køb en barnevogn på Bilka.dk

Find den helt perfekte barnevogn som både mor, far og husets lille ny får stor glæde af her på siden. Bilka.dk er dit Hypermarked, og vi har Danmarks største vareudvalg. Det betyder, at du på Bilka.dk kan finde alt, du skal bruge til dig og den lille ny. Se bl.a. også vores store mange klapvogne eller vores store udvalg af tilbehør til både klap- og barnevogne.