Forbrugerundersøgelse af Eichhorn Sport barnevogn

 

Eichhorn Sport er den nye model fra brandet Eichhorn. Barnevognen er blevet udviklet med dit og dit barns behov i fokus, hvor der ikke er gået på kompromis med sikkerhed, kvalitet eller design.


Med et nyt produkt på markedet, er det altid spændende at høre, hvad forbrugerne synes om produktet. Vi har derfor lavet en forbrugertest med tre mødre, som alle kommer med deres holdninger til den nye barnevogn. Til sidst i testen giver de alle en anmeldelse, hvor de vurderer barnevognen og giver den fra 1-5 stjerner.

Christina - Mor til Ella

Christina Sørensen er 22 år og mor til Ella på 8 måneder. Christina og hendes familie bor i Viborg og har testet barnevognen i en uge. Christina valgte at købe deres første barnevogn 3 måneder før, hun fødte Ella. De havde gjort sig mange overvejelser inden købet, hvor de kiggede på vægten af vognen, drejelige vs. faste hjul og hvor let den er at klappe sammen. Christina har derfor gode forudsætninger for at være testperson til Eichhorn Sport.
 

Christinas holdning til Eichhorn Sport

Christina har brugt barnevognen hver dag i den uge, hvor hun testede den. Vognen er blevet brugt til gåture og til middagslur. Når du køber denne barnevogn får du en ’pakkeløsning’, hvor du får lift, madras og pusletaske med. Christina siger ”Det er super smart at alt tilbehøret er med”. Hun fortæller, at det er attraktivt, at man får en samlet løsning, når man som gravid skal ud og finde den vogn, man skal købe.

Kørekomforten er rigtig god på de lange ture, men den kan være lidt svær at dreje med, fordi den ikke har drejelige forhjul. Den fjedre rigtig godt, hvilket betyder at hendes lille pige ikke ´bumler rundt’, når hun sidder op i barnevognen.

Christinas holdning til Eichhorn Sports funktioner

Her er nogle af de funktioner, som Christina fremhæver ved produktet. 

Liggemålet på 95 cm. er rigtig godt, så de kan bruge den i længere tid. Barnevognen er meget velegnet til at bruge i dagplejen, når hun skal til det, fortæller Christina. 

Barnevognskassen er dejlig rummelig, hvilket er godt, når man har en stor baby, fortæller Christina. Hun har dog valgt at bruge deres egen madras, da hendes pige havde vænnet sig til denne. 

Solsejlet er en rigtig smart og god løsning. Den blev ikke brugt i testperioden, da solen ikke skinnede. Christina tilføjer, at den fungerer rigtig godt i forhold til den vogn, de har nu.

Varekurven er okay, men der skal ikke fyldes alt for meget i den, så tingene har mulighed for at falde ud, fortæller Christina. 

Det er meget vigtigt, at betrækket kan vaskes, fortæller Christina. Især når barnet er helt spæd og let kan gøre den beskidt. Så er det altafgørende for Christina, at der er vaskbart betræk. 

Når barnevognen er klappet sammen, kan den være i Christinas Kia Ceed Stationcar uden problemer. Den kan også passe ind i en Peugeot 107, hvis man tager hjulene af og lægger et sæde ned, fortæller Christina. 

Justerbart styr er en god ting, som Christina er glad for. De går nemlig med barnevognen på forskellige måder. Desuden synes Christina også, at det er rigtig lækkert, det man holder ved på styret.

 

Christinas anbefaling

Christina giver barnevognen 3 ud af 5 stjerner.

Den har nogle gode elementer, som er rigtig lækre. Det er en god barnevogn til prisen og en fornuftig prisklasse. Barnevognen lever op til kvaliteten og har en lækker barnevognskasse. Hvis den skulle have haft flere stjerne, skal den forbedres i forhold til stellet og eventuelt drejelige forhjul. 

Nadja - Mor til datter på 5 måneder

Nadia Zabinski er 26 år og har en datter på 5 måneder. Nadia og hendes familie bor i Viborg, og hun har prøvet Eichhorn Sport i en uge. Nadia købte deres første barnevogn allerede efter 12-ugers scanningen. Nadia har derfor haft en barnevogn før, hun blev testperson, hvilket giver hende et godt grundlag for at teste denne. 
 

Nadjas holdninger til Eichhorn Sport

Den uge hvor Nadia har haft barnevognen, har hun brugt den hver dag. Hun bruger den meget, og især når hendes datter skal sove, hvilket altid indebærer en gåtur. Nadia synes, at barnevognen er ”super lækker” at se på, og det er et stort plus, at man selv kan kombinere og designe vognen på 6 forskellige måder. En feature, som vil betyde noget for deres valg af barnevogn, fordi du selv kan præge designet og gøre det til din vogn. 

Når man køber denne barnevogn følger der lift, madras og pusletaske med, en ting som Nadia sætter pris på. Det er dejligt at alt bare er der – en færdig løsning, fortæller Nadia. Hun har hørt om flere mødre, som måtte købe en madras til deres barnevogn og så efterfølgende klippe den til, fordi den ikke passede i barnevognskassen. 

Ved denne barnevogn er man fri for det besvær, og fri for at bruge ekstra penge på en god madras. Madrassen er blød og lækker, men har stadig den hårdhed, som er nødvendig til de små, fortæller Nadia. Hun er sikker på, at hendes lille pige har det behageligt, når hun ligger i barnevognen.

Pusletasken, som følger med i pakkeløsning, er god, da den kan hænge på styret, hvilket gør det lettere, når man f.eks. er ude at handle og skal bruge sin pung, fortæller Nadia. Hertil tilføjer hun, at den medfølgende lift også er et plus, så man ikke skal ud og bruge ekstra penge på sådan en. 

At barnevognen har store hjul, gør den mere stabil og bedre at køre med. En ting Nadia kigger efter, når hun skal vælge en barnevogn. De store hjul er også med til at give hendes datter en bedre kørekomfort. Nadia synes, at den er dejlig at køre med på de længere ture, men barnevognen kan være lidt stor, når de er inde i byen, hvor der er mange mennesker.
 

Nadjas holdning til Eichhorn Sports funktioner

Her er nogle af de funktioner, som Nadia fremhæver ved Eichhorn Sport. 

Med et liggemål på 95 cm. kan Nadia bruge barnevognen i lang tid, hvilket også har en betydning for valget.

En funktion, som hun er meget glad for, er ventilation i barnevognskassen. Den første sommer med hendes pige oplevede hun, hvor varmt det kan blive nede i vognen. Derfor betyder det meget for hende, at barnevognskassen er udstyret med denne funktion. 

En anden funktion, som hun lægger vægt på, er solsejlet, som er en integreret del af kalechen. Den måde solsejlet er lavet på gør, at man ikke skal tænke over, hvilken retning man skal gå i, for at skygge for barnet. Derfor synes Nadia, at denne funktion er rigtig praktisk. 

Kalechen har en låsefunktion på siderne, som sikre, at den forbliver slået op eller ned. Men det smarte ved denne er, at man kan slå kalechen ned helt lydløst. På den de har nu, larmer det meget, hvilket betyder, at hendes pige bliver vækket hver gang de skal have hende op. 

Lommerne på siden af barnevognen bliver brugt til regnslag og insektnet, så de altid er med på turen. Førhen lå de og fyldte i barnevognskassen, hvilket var upraktisk. 

Et justerbart styr er godt, hvis mor og far ikke er lige høje. Men for Nadia er det også ret smart, når man har fodtøj, der gør, at man nogle gange bliver lidt højere end normalt, som f.eks. vinterstøvlerne eller de flade sommersko.

Vaskbart betræk er vigtig, da man aldrig ved, hvornår den lille gylper. Nadia synes, at det er rart, at der er mulighed for at vaske betrækket, så hendes lille pige ligger i en ren barnevogn. 

Barnevognen er let at klappe sammen. Den fylder ikke særlig meget, da det også er muligt at slå barnevognskassen helt sammen. Nadia kan have den i en Ford Fiesta. 

Den sidste funktion der skal nævnes er varekurven, som hun synes er dejlig stor i forhold til den, de har nu.

 

Nadjas anbefaling

Nadia giver vognen 4 ud af 5 stjerner.

Det er en rigtig lækker vogn til pengene. Du får alt, hvad du har brug for, og så lever den op til mine forventninger til en barnevogn.

Ane - Mor til datter på 14 måneder

Ane Mathilde Pedersen er 32 år og mor til en pige på 14 måneder. Ane og hendes familie bor i Århus N og har testet barnevognen i en uge. 

Ane købte deres barnevogn 4 måneder før, hun fødte deres pige. De havde gjort sig mange overvejelser inden købet af barnevognen. De overvejelser de gjorde sig var: størrelsen på vognen, hvilke hjul har den, behovet for et stort liggemål og kemi i overfladerne. Ane har derfor et godt grundlag for, at være testperson til denne barnevogn. 
 

Anes holdning til Eichhorn Sport

Ane har været testperson på barnevognen en hel uge, hvor den er blevet brugt hver dag. Barnevognen bliver brugt som transportmiddel, når hendes pige skal i dagpleje, og så bliver de brugt til hendes middagslure. 

Ane synes, at barnevognen har et ”neutralt og lækkert look”, og hun synes, at det er en god detalje, at man selv kan designe sin egen vogn. At kunne designe sin egen vogn havde blandt andet betydning for den klapvogn, de har købt, da denne havde samme mulighed. 

Det har en stor betydning for Ane, at denne barnevogn købes med ekstra tilbehør. Hun synes specielt, at liften er en god ting, da den bruges meget når den lille er helt spæd. At pusletasken medfølger og er designet til at kunne sættes på styret er en god ting, fortæller Ane. Man får hurtigt fyldt op under vognen, så en pusletaske, der kan sidde på styret, vil give ekstra plads. Ane synes at barnevognen virker rigtig lækker indeni og siger: ”Jeg føler, at min pige sover rigtig dejligt derinde og opnår en god komfort

Ane og hendes familie bor et sted, hvor deres gåture ofte er på ujævnt underlag, så hjulenes størrelse betyder meget for dem. Hun synes, at denne barnevogn er god at køre med og dejlig stabil, selv på de ujævne underlag. Grundet den store størrelse kan barnevognen godt være svær at dreje med, men det er ikke noget, hun synes er et problem.
 

Anes holdning til Eichhorn Sports funktioner

Her er nogle af de funktioner, som Ane fremhæver ved produktet. 

Et liggemål på 95 cm. har en stor betydning for Ane, så barnevognen kan bruges i længere tid. Da de stadig bor i en lejlighed, er det rart at barnevognen kan bruges som sovested, så den lille ikke skal sove i lejligheden. 

Barnevognskassen er i en rigtig god kvalitet. Ane er især glad for overlæderet, som er både kraftigere og blødere end det, de har nu. Knapperne er også rigtig gode, og den kraftige elastik, som sidder i kanten, hjælper til at holde overlæderet bedre fast. Dette synes Ane er et stort plus, da hun ved deres nuværende barnevogn har oplevet, at overlæderet let blæser af, når de går en tur. 

Ane har haft barnevognen på et tidspunkt, hvor solen ikke var fremme. Men hun synes, at solsejlet er en god funktion, som de helt sikkert vil bruge meget om sommeren.  

Lommerne på siden af barnevognen er smarte, da de kan bruges til at opbevare regnslag og insektnet. 

I Anes tilfælde er et justerbart styr et must, da forældrene ikke er lige høje. Styret bliver derfor altid indstillet efter, hvem der skal gå med barnevognen. 

Varekurven er god, da det er let at få tingene ned i den. 

At betrækket kan tages af og vaskes, er en god ting. Ane synes, at det er rart, at den lille kan ligge i en ren barnevogn. 

Når man først har lært teknikken at kende, er barnevognen let at klappe sammen. Den kan være i bagagerummet på en Skoda Octavia Stationcar, også selvom hjulene sidder på.

 

Anes anbefaling

Ane giver barnevognen 4 ud af 5 stjerner. 

Typen passer rigtig godt til deres behov og det, som de skal bruge den til i hverdagen. Man kan sagtens have den med i bussen. De vil helt klart købe denne barnevogn frem de andre modeller, de har prøvet. Den er meget lækker at kigge på i forhold til ”indmaden”. Super godt med forlæderet, der sidder bedre fast. En barnevogn til en rigtig god pris i forhold til kvaliteten, sikkerheden og komforten.