Vadestøvler

Med vadestøvler kombineret med waders får du et komfortabelt match med en god støtte til dine fødder. De holder dig tør, når du bevæger dig ud i vandet på dit fiskeeventyr. Find dine nye vadestøvler på Bilka.dk og bestil dem allerede i dag.

Stå fast i vandet med vadestøvler

Måske kender du allerede til waders, som er en dragt, du trækker i, når du skal ud i vandet på fisketuren. Kombinerer du vadestøvler med waders, får du det ideelle match. Det er både komfortabelt for dig, og du får samtidig en god støtte, der bidrager til en optimal oplevelse. Vores vadestøvler har to forskellige typer af såler:

  • Sål af filt
  • Almindelig sål

 

Vadestøvler er specialdesignet til at kunne holde til enormt slid fra vand, sten og grus. De bruges sammen med en waders med sok, som giver optimalt støtte og komfort. Hvis du fisker, hvor der er glatte sten, er det bedst, at du vælger en model med filt under. Fisker du derimod primært langs å eller sø, vil en model med en almindelig sål være ideel for dig. Find de vadestøvler, som matcher din fiske stil og behov på Bilka.dk.

Vælg de rigtige vadestøvler til fiskeri

Et par vadestøvler bliver hurtigt din bedste ven, når du skal tilbringe længere tid ved vandet. Sætter du en vadestøvle op imod en waders, får du med en fast støvle mere komfort, og det giver mulighed for en bedre pasform. En ting, som du skal huske, er, at du ofte skal gå en størrelse op i en vadestøvle i forhold til, hvad du normalt bruger i sko. Så det er vigtigt at skrive sig bag øret.

Bestil vadestøvler på Bilka.dk i dag

Når du har udforsket vores udvalg her på siden, kan du hurtigt og trygt bestille dit nye par vadestøvler i dag. Er du på udkig efter andet fiskeudstyr til din passion, har vi alt, hvad du skal bruge på Bilka.dk. Du finder både fiskestænger, fiskehjul samt meget mere fisketøj. Shop dine favoritter her på siden i dag, så bliver du klar til dit næste fiskeeventyr.