Gummi-waders

Bevæg dit frit rundt i vandet, og nå ud til mange flere fisk end ellers med et par gode gummi-waders i høj kvalitet. Herunder finder du et stort udvalg af nylon- og gummi-waders af høj kvalitet. De er alle slidstærke og langtidsholdbare. Se også vores store udvalg af fiskegrej.

8 produkter
Fås kun online
Restsalg! Dark Green - 41
249,50 kr. 499 kr.
Fås kun online
Dark Green - 41
699 kr.
Fås kun online
Dark Green - 47
699 kr.
Fås kun online
Dark Green - 42
499 kr.
Fås kun online
Dark Green - 47
499 kr.
Fås kun online
Dark Green - 40
499 kr.
Fås kun online
Dark Green - 41
499 kr.
Fås kun online
Dark Green - 46
499 kr.

Vælg de helt rigtige gummi-waders

Når du vælger waders i gummi, får du et vandtæt og slidstærkt produkt, som kan holde i mange år frem.

  • De vejer ikke meget, og er nemme at have med på farten.
  • De har et klassisk udseende.
  • De fås til meget lave priser.

Gummi waders er perfekte til dig, der bruger waders nogle gange om året, og gerne vil have et par som kan holde i mange år, og er inden for et lavt budget. Med denne slags waders behøver du ikke tage særlige forbehold – de tåler det meste.

Halv eller hel længde waders

Vælger du gummi-waders, der går til hoften, skal de spændes fast til bæltet. Det gøres nemt med de medfølgende spænder, og denne slags waders giver dig større bevægelsesfrihed og er f.eks. meget velegnet til at fiske i å med.

Med gummi-waders i fuld længde er du klædt godt på til kystfiskeri. De er som regel udstyret med justerbare skulderstropper.

Under hvert produkt kan du se oplysninger, så som størrelse og farve, samt læse en beskrivelse af de valgte waders. Det giver dig et godt overblik i dit valg af nye waders. Fuldend outfittet til fisketuren med det helt rigtige fisketøj.

Vælg de rigtige waders

Med gummi-waders får du et budgetvenligt produkt, som du kan regne med holder i mange år frem. Og skulle uheldet være ude, er en af fordelene ved gummimaterialet, at et hul hurtigt kan lappes.

Har du behov for et mere isolerende materiale til din nye waders, er neopren waders godt at gå efter. Og hvis du er en ihærdig fisker, og prioriterer at holde dig tør under fisketuren, er åndbare waders værd at investere i.

Køb dine nye gummi-waders i dag, og kom i gang med dit fiskeeventyr. Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien!