Flydedragt

Er du på udkig efter en flydedragt, som kan holde dig varm og tør, så du kan få det meste og bedste ud af dine fisketure til havs? Så har vi sikkert en dragt, der matcher præcist dit behov. Du kan tjekke vores store udvalg af flydedragter herunder.

Flydedragt – holder dig varm, tør og sikker

Som lystfisker ved du selvfølgelig alt om, hvor vigtigt det er at have adgang til det helt rigtige udstyr for at få de bedste fiskeoplevelser og -resultater. Foregår fiskeriet på vandet, er der væsentligt flere udfordringer, end hvis du står på bredden og fluefisker. Det gælder både i forhold til det vejrmæssige og den risiko, som vandet udgør. Det er derfor vigtigt at klæde dig godt på, så du kan holde dig varm og tør – og hvis uheldet skulle ske – flydende i vandet.

  • Holder dig tør og varm, når det er koldt, og flydende og synlig, hvis du skulle ende i havet
  • Mange forskellige modeller og funktioner
  • Fokus på komfort og sikkerhed

Vi fører et bredt udvalg af flydedragter i vores faste sortiment, som alle overholder EN393 standarden. Sikkerhed og kvalitet går hånd i hånd, når du handler din flydedragt hos os, og her er vi kompromisløse – begge dele skal sidde lige i skabet. Det skal komforten også. Du er dermed garanteret en toptunet dragt, som der er brugt rigtigt meget tid på at udvikle til perfektion.

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken flydedragt du skal vælge til fisketurene på havet? Hvis du ikke har prøvet at handle flydedragt før, kan det godt virke lidt uoverskueligt. Det behøver det dog ikke.

For at give dig et godt overblik over de enkelte modeller og deres mange fantastiske funktioner har vi udarbejdet en beskrivelse og specifikationer for hver enkelt model. Sæt lidt tid af til at gennemgå disse, evt. med pen og papir ved hånden, så får du hurtigt en god fornemmelse af, hvilken der er den rette for dig.

Køb din nye flydedragt på Bilka.dk

Kun en tåbe frygter ikke havet, lyder et gammelt slogan. Det er der bestemt meget sandhed i. Det kan være et farligt sted at opholde sig, og du bør derfor sikre dig mod eventuelle farer og uheld. Det kan du blandt andet gøre ved at iføre dig en af de flydedragter, som du ser her i shoppen.

Når du har fundet frem til den for dig helt rigtige model, bestiller du den nemt og hurtigt på Bilka.dk. Vi sørger herefter for, at du får den leveret direkte hjem til dig.

Skulle du mod forventning have brug for at bytte eller helt returnere den, er det også muligt. Du har naturligvis som altid ubegrænset returret.