Stingers

Når der skal fiskes efter gedder, er geddeforfang et must. Fordi gedden ofte hugger efter jiggens eller softbaitens hale, bliver den ikke kroget. Her kommer geddeforfanget i spil, som sikrer, at gedden kan bide på krogen. Tjek vores sortiment, og køb smarte gedde stingers her i dag.

Geddeforfang til fiskeri efter gedder

Gedden bliver ofte kendt som kongen af sø og å. Det er nemlig den største ferskvandsfisk, som du kan fange i Danmark. Den kan nå en vægt på over imponerede 20 kg, hvor en 5 kg eller større gedde også er rigtig fornuftigt. Gedden er en fisk, som svømmer alene og ikke i flok. Derfor skal du også være på dette, når du skal på fiskeri efter gedder. Det samme gælder for, hvor de befinder sig i vandet afhængigt af årstid.

Når du skal fiske efter gedder, har du brug for et stærkt forfang. Vores udvalg er geddeforfang er ekstra stærke forfang, tåler det, at gedden bider på. Gedden er nemlig kendetegnet ved at have meget spidse tænder, som du helst ikke skal have dine fingre i. Derfor kræver det også et særligt forfang, som kan holde til geddens kraftige tænder uden, at den slipper væk fra dig.

Hvordan fungerer det geddeforfang?

Et geddeforfang sættes på det sidste stykke, inden du sætter din agn på, hvad end det er kunstagn eller naturligt agn. Geddeforfanget består typisk af et stykke tynd stålwire, som skal medvirke til, at gedden ikke bider fiskelinen over og slipper afsted igen. Dette stålforfang til gedde kan nemlig modstå geddens kraft, som bidrager til, at du kan hive en gedde i land. Og der er vist ingen bedre følelse end at hive en fisk i land.

Find fiskegrej til din passion på Bilka.dk

Udover vores geddeforfang byder vi på et stort og spændende sortiment af fiskegrej til din passion. Du skal nemlig have mulighed for at finde alt, hvad du skal bruge til dit næste fiskeudstyr, så du altid er klar til hive fisk i land. Udforsk vores spændende sortiment af fiskestænger, praktisk og godt tilbehør til fiskeri på Bilka.dk.