Gulp

Når sæsonen starter for fiskeri, skal du have udstyret i orden - og det kan vi hjælpe med på Bilka.dk. Vi har et stort univers fyldt med spændende fiskegrej til din passion. Her finder du de populære Gulp, som du kan fiske med på næste tur. Køb her i dag.

Hvad er Gulp Alive?

Gulp er en af de mest populære former for kunstige agn, som du kan fiske med. Det er selvfølgelig ikke uden grund, at det har nået den status. Det er nemlig et effektivt produkt, som har vist gode resultater. Gulp er produceret af brandet Berkley, som tilbyder et stort udvalg af fiskegrej og tilbehør dertil.

Hvis du ikke kender til Gulp, så har agnet mange af de samme egenskaber som naturlige agn såsom orme eller lignende. Det betyder, at produktet er udviklet til at efterligne det naturlige agn og vil afgive den samme duft og smag i vandet, som gerne skulle lokke fiskene til sig. De kommer i flere forskellige afskygninger, hvor de ligner forskellige typer orme såsom Gulp børsteorme eller Gulp sandorm.

Fordele ved at vælge Gulp

Det kan være svært at gennemskue, hvilken type agn det er bedst at fiske med. I hovedtræk kommer det an på, hvilken type fiskeri du foretrækker, samt hvad du fisker efter. Derfor har Gulp flere fordele, som du kan nyde godt af:

  • Egner sig til flere typer af fiskeri såsom kystfiskeri, put and take søer, havfiskeri, å- og søfiskeri samt havne- og molefiskeri
  • De er genanvendelig, hvor du blot skal lægge dem tilbage i glasset, hvor de trækker smag og duft til sig igen
  • De er dyrere end naturlige agn, men på sigt kan det betale sig

 

Er du i tvivl om, hvilken type endegrej du skal vælge, kan du med fordel læse vores guide: sådan vælger du det rigtige endegrej til fiskeri. Derefter kan du gå på opdagelse i de mange muligheder af forfang og endegrej på Bilka.dk og finde dine favoritter.

Vi byder også på et kæmpe univers fyldt med tilbehør til fiskeri, hvor du nemt bliver fristet.