Pirkestang til de tunge fisk

Leder du efter en robust fiskestang til havfiskeri med tunge pirke? Her på siden finder du et bredt udvalg af pirkestænger fra populære kvalitetsproducenter, som f.eks. Kinetic. Pirkestænger er kraftigere end spinnestænger og egner sig perfekt til havfiskeri med tungt endegrej. Bestil din pirkestang på Bilka.dk. Vi har Danmarks største vareudvalg!

Pirkestænger til havfiskeri og fjorde

Pirkestænger er beregnet til havfiskeri fra båd efter fladfisk, torsk, sej, makrel og sild. Stængerne er korte, så de er lette at styre ombord på båden, og er kun beregnet til at sænke agnen ned mod bunden. Man skal altså ikke kaste sin agn ud med disse stænger. De kan klare tunge lodder og pirke, så man kan fiske på helt dybt vand.

Her på Bilka.dk finder du et bredt udvalg af pirkestænger i højeste kvalitet til dig, der ønsker at fiske efter store fisk til havs eller i fjorde. Med en pirkestang ved hånden får du en række fordele – heriblandt:

  • Kraftig og solid fiskestang til tunge fisk
  • Godt greb og praktisk design
  • Mulighed for at bådfiske til havs, i fjorde og på lavt vand

Med en pirkestang får du en solid og robust fiskestang, som ikke knækker eller bøjer, når du fisker efter havets store fisk.

Pirkestængerne kommer i en bred variation af lækre og moderne design med mulighed for at skille stængerne ad i to eller tre dele – perfekt til at rejse med, hvis du f.eks. vil fiske i Nordatlanten.

I modsætning til de klassiske spinnestænger, hvis store kastelænge er en fordel ved kystfiskeri, er pirkestangen det oplagte valg, når du bådfisker med tunge blink, pirke eller forfang.

Hvilken fiskestang skal jeg vælge?

Det er ikke ligegyldigt, hvilken pirkestang du vælger, når du vil fiske. Det afhænger af, hvor tunge fisk – og dermed hvor tunge pirke – du bruger.

  • Kastevægt: Pirkestænger opdeles efter kastevægt, som måles i lbs. Jo tungere pirke du bruger, jo højere lbs skal du vælge. Fisker du f.eks. med lettere pirke op til 200 g, skal du vælge en stang på 20-30 lbs, men fisker du med pirke på op til 500 g, skal du vælge en stang på 30-50 lbs.
  • Ekstra features: Vælger du en fiskestang med lette, keramiske øjer, vil du kunne mærke selv de mindste bevægelser fra bunden. Flere af pirkestængerne har desuden en opsigtsvækkende farve på spidsen, hvilket gør det endnu nemmere at se, når fisken bider.

Køb din pirkestang og resten af dit fiskeudstyr på Bilka.dk i dag. Vi har Danmarks største vareudvalg!