Fastspolehjul

Herunder finder du fastspolehjul – eller spinnehjul som de også kaldes – fra producenter af fiskehjul, som Mitchell, Abu Garcia og flere andre. Fastspolehjulene fås i alle prisklasser, så der er noget for enhver. Spinnehjul er ideelle til fiskeri i å, sø og i havet. Se det store udvalg herunder, og bestil i dag.

Fastspolehjul i høj kvalitet

Fastspolehjul er de mest almindelige fiskehjul. De er lette at kaste med, og kan bruges til mange forskellige typer fiskeri. De findes i forskellige størrelser, som angives 1000, 2000, 3000, 4000 og 5000. De mindste størrelser, 1000 og 2000, er til UL-fiskeri (ultra light fishing) i små søer, åer og put and take. Mellemstørrelserne 3000 og 4000 er beregnet til kystfiskeri, å-fiskeri efter havørred og laks, geddefiskeri og let havfiskeri. De helt store modeller i størrelse 5000 er til tungere havfiskeri eller fiskeri fra kyst (surf-fishing) eller mole, hvor det nødvendigt med lange kast på 100 meter eller derover.

Alle fastspolehjul i udvalget her på siden er af høj kvalitet. Den største fordel ved at vælge et spinnehjul til at fiske med, er at du ikke behøver at kaste linen langt tilbage. Det er den primære grund til fastspolehjulenes popularitet, men der er også andre fordele:

  • Fås i mange forskellige prisklasser.
  • Kan bruges i å, sø og i havet.
  • Velegnet til begyndere.

Under hvert produkt kan du se specifikationer med oplysninger om alt fra størrelse til gearing og antal kuglelejer samt navnet på den enkelte model. Er mange af disse begreber nye for dig, kan du blive klogere på dem herunder.

Lær begreberne at kende, inden du vælger spinnehjul

Det er en fordel at kende til de forskellige begreber. Størrelsen på hjulet bør du vælge alt efter, hvor du foretrækker at fiske henne. Et stort spinnehjul passer godt til havfiskeri, og et mindre spinnehjul passer bedst til fiskeri i å.

Jo flere kuglelejer hjulet er udstyret med, jo mere jævnt spinner hjulet, hvilket er at foretrække. Dertil kommer gearing, som fortæller noget om, hvor mange gange spolen drejer rundt, hver gang der drejes en omgang rundt med håndtaget. Med en gearing på 5:1 vil spolen dreje fem gange, når du drejer håndtaget rundt én gang.

Linekapaciteten for spinnehjulet hjælper dig til at vælge den helt rigtige type fiskeline og fortæller noget om, hvor meget line der kan være på hjulet.
Med det store udvalg af spinnehjul hos Bilka.dk kan du nemt finde præcis den model, du er ude efter. Køb dit nye hjul i dag, og kom hurtigt i gang med at fiske med fiskegrej i høj kvalitet.

Suppler med en ny fiskestang og nyt fisketøj, og nyd naturen mens du fisker alene eller sammen med venner eller familie.