Foder og godbidder i høj kvalitet til gode priser

Det er vigtigt at bruge det rigtige foder, uanset hvilket kæledyr du har derhjemme. Kvaliteten af foder og godbidder kan nemlig have en stor effekt på dit kæledyrs trivsel. Herunder kan du finde et stort udvalg af kvalitetsfoder og godbidder fra alle de populære mærker.

Dit kæledyr fortjener det bedste foder!

Der findes mange forskellige typer af foder, og der findes helt sikker også noget, der passer til dit kæledyr. Det er vigtigt, at dit kæledyr får foder, der er fremstillet til dyrets behov. Din hund vil f.eks. få det dårligt, hvis den kun får menneske- eller kattemad. Der er mange fordele ved at købe det rigtige foder:

  • Du sørger for, at dit kæledyr får de rigtige næringsstoffer og vitaminer
  • Det hjælper på dit kæledyrs sundhed og mindsker risikoen for overvægt
  • Dit kæledyr vil trives bedre og få et mere afbalanceret energiniveau

Uanset om du har hund, kat, fugl eller et andet kæledyr, bør du bruge foder og godbidder speciallavet til arten. Det er klart det bedste for dit kæledyr og sikrer, at det lever et længere og sundere liv.

 

Typer af foder og godbidder

På Bilka.dk har vi et stort og varieret udvalg, så du nemt kan finde det, der passer til dit kæledyr.

  • Foder til hunden: På Bilka.dk kan du finde mange forskellige mærker af hundefoder, som f.eks. Pedigree. Find foder til hvalpen, den voksne hund eller seniorhunden. Vælg mellem tørkost og vådfoder.
  • Foder til katten: På Bilka.dk kan du finde både vådfoder og tørkost fra mange forskellige brands, som f.eks. Whiskas eller Vores. Derudover kan du finde godbidder og snacks til katte i alle aldre.
  • Foder til gnaveren: Har du en kanin, et marsvin eller en anden gnaver? Find lækkert foder fyldt med vitaminer og næringsstoffer til gnaveren i udvalget herover.
  • Foder til fuglen: Har du en fugl? Eller synes du, at fuglene i haven skal have lidt ekstra foder til vinteren. Find det i udvalget herover.

På Bilka.dk har vi dyre-foder og -godbidder til alle typer af kæledyr. Find det du mangler i udvalget herover.