Vandrerygsække - perfekt til backpackerturen

Vandrerygsække er perfekte til lange ture, men der er også mange flere muligheder. En rygsæk eller taske kan være en uundværlig hjælper, hvis rejsen står på backpacking, en god vandretur i bjergene eller blot en weekendtur til storbyen.

Pak din rygsæk korrekt

Hvor meget kan du have med i din rgsæk? Hvis du pakker den helt rigtigt, så kan du virkelig have meget med på din tur.

Regler for campering i Danmark

Drømmer du om at tage på eventyr i Danmark? Heldigvis kan du campere masser af steder!

Praktiske vandrerygsække og -tasker

Vores ryksække og tasker fås i flere forskellige størrelser, farver og designs. Altså finder du her på Bilka.dk et bredt udvalg af vandrerygsække og -tasker, som du kan bruge både hjemme og på ferien.

Føl dig fri med en tur ud i det blå kun iført en vandrerygsæk! At rejse ud som backpacker kan medføre mange spændende og smukke oplevelser. Du er helt fri til at improvisere på din tur, hvis du har alle dine egendele med i en vandrerygsæk.

Mange af vandrerygsækkene er udstyret med praktiske lommer og elastikker, så du har plads til alle dine ting på farten. Blandt vores vandrerygsække kan du finde mindre rygsække, som er idelle til endagsture eller som rygsæk til hverdagsbrug. Har du brug for meget plads, hvis turen f.eks. byder på en længere backpackerrejse, så kan du også finde vandrerygsække på helt op til 60 liter.

Se også alle rygsække og skoletasker.

Hvordan adskiller en vandrerygsæk sig fra en almindelig rygsæk?

Vandrerygsækken er konstrueret til at bære mange kilo uden at skade din ryg. Derfor er det også enormt vigtigt, hvordan vandrerygsækken sidder på din ryg. Den er konstrueret sådan, at den kan sidde tæt indtil din krop for ikke at belaste dig for meget. Det er den som oftest med stropper der lukkes om bryst og mave.

Derudover er den lavet med flere smarte praktiske rum og stropper til at organisere din bagage. Faktisk er forskellen på en almindelig rygsæk og en vandrerygsæk, at den almindelige rygsæk er beregnet til kortere ture, hvor praktikken ikke vægter nær så højt som ved længere ture.

Med de mange rum og de mange kilo, er det ikke kun vigtigt, hvordan rygsækken sidder på din ryg, men også hvordan vægten i rygsækken er fordelt. Det har nemlig stor betydning for den belastning din ryg er under.