BLACK FRIDAY   

Kogegrej

37 produkter
Brudsikkert service
89 kr. 99 kr.
Bestående af kniv, gaffel, ske, oplukker og dåseåbner
25 kr. 30 kr.
Inklusiv kniv, proptrækker, proptrækker med løftestang og to oplukkere
20 kr.
Regulerbar tappehane
139 kr.
Velegnet til fire personer
249 kr.
Aftageligt låg og aftageligt håndtag
99 kr.
Grønt picnicsæt for fire personer
299 kr.
3 liters foldbar vanddunk
20 kr.
750 ml dunk
37,32 kr.
8 liters foldbar vanddunk
44,12 kr.
Praktisk og transportabel grill
Praktisk og transportabel grill

Stort udvalg af kogegrej og campingservice

Kogegrej er mange ting, når det kommer til en campingtur. Her på Bilka.dk indebærer det alle de produkter, som man normalvis ville bruge i sit køkken. For eksempel:

  • Bestik
  • Tallerkner
  • Gryder og pander
  • Opvaskebaljer
  • Krus og kander

Forskellen på almindeligt køkkenudstyr og kogegrej er, at kogegrej og campingservice er lavet af materialer som plastik og melamin, som ikke så nemt går i stykker, og som ikke vejer særlig meget. Det gør dem lette at transportere, når I skal på tur.

Kogegrej er nødvendigt på teltturen

Forestil dig en tur ud i det blå med dit telt uden muligheden for at stege dit mad, have en tallerken at spise af, eller have et krus at drikke af. Kogegrej er ikke nødvendigvis det første man tænker på, når man skal afsted i telt, men det er dog en nødvendighed. Så sørg for at have dine daglige rutiner tænkt igennem for at være sikker på, at du har kogegrejet i orden til at komme igennem dagen.

En anden form for kogegrej, som kan være fantastisk at have med, hvis campingturen går ud i den vilde natur er en kedel, som kan holde til at være over åben ild. Så har du kaffen klar at varme dig på, når du står op og duggen er faldet på dit telt.