Campingborde

14 produkter
Mini-bord til ferien
B: 42 x H: 15 x D: 29 cm
139 kr.
Plus leveringsomkostninger
Transportabelt køkkenbord
B: 143 x H: 110,5 x D: 48 cm
799 kr.
Plus leveringsomkostninger
Sammenklappeligt bord
B: 140 x H: 70 x D: 80 cm
659 kr.
Plus leveringsomkostninger
Mål: B: 70 x H: 70 x D: 70 cm.
359 kr.
Plus leveringsomkostninger

Campingborde - Stort udvalg af borde til camping

Uanset hvilken type tur, du er på, så er et bord en rigtig god idé at medbringe. Et campingbord er smart kontrueret med fokus på at være let at transportere og opbevare. Det er det på to måder:

  1. Campingborde er konstrueret af lette materialer
  2. Campingborde er sammenklappelige

Faktisk er et campingbord nærmest uundværligt. Især hvis du skal afsted i længere tid end en dag eller to. Forestil dig, at du er på tur i et telt i en uge i en skov uden at have en plan overflade at sætte ting fra dig på eller at spise ved. Eller forestil dig, at du er fastlægger på en campingplads uden et bord udenfor, så alt mad og drikke skal foregå indenfor. Det vil blive meget trættende i længden. Man tager jo ikke på campingtur for at være indenfor. Derfor bør du have et bord med, når du rejser afsted på friluftferie.

Vælg det rigtige campingbord

Der findes flere forskellige typer af campingborde. Derfor er det vigtigt, at du finder netop det eller de campingborde, som passer til din tur.

For eksempel har størrelsen betydning. Hvis I er flere på afsted på ferie, kan det være en god idé at købe et bord, som I alle kan sidde og spise omkring sammen. Til gengæld kan de større borde være svære at transportere, da de muligvis ikke kan være i bilen.

Det kan også være en god idé at investere i et helt picnicbord, hvor der er stole tilknyttet. Faktisk fungerer dette som et camping-bordbænksæt. 

Andet vigtigt udstyr til campingturen

Udover campingmøblerne, findes der meget andet campingudstyr, som er vigtigt at have med på tur ud i det fri.

Det rigtige udstyr kan være altafgørende for, hvor god din tur bliver. At mangle det basale udstyr kan have stor påvirkning på campingturen eller teltturen.