Elcykler

Elcyklerne er blevet meget populære de senere år. På Bilka.dk fører vi elcykler til både damer og herrer, hvor du kan finde din ideelle elcykel i vores store sortiment.

 

El-cykeltestdage 2022

Alle el-cykel testdage er fra klokken 11:00 – 15:00 i Bilka og datoerne ses nedenfor:

  • Uge 13    Lørdag d. 02/04     
  • Uge 13    Søndag d. 03/04    
  • Uge 17    Lørdag d. 30/04     
  • Uge 17    Søndag d. 01/05    
  • Uge 22    Lørdag d. 04/06    
  • Uge 26    Lørdag d. 02/07    

Hvorfor skal du vælge en elcykel?

Der er mange gode grunde til at vælge en elcykel. Det er både en effektiv og smart transportmiddel, der kan bruges af alle aldersgrupper. Læs om de mange fordele i guiden her. 

Guides til elcykler

Du kan læse meget mere om elcykler, motor og batterier inde på siden her. Vi har samlet en række guides om elcykler, så du kan lære mere om den praktiske og smarte transportform, inden du investerer i en selv.

BikeRep

BikeRep gør det muligt for dig, at få hjælp når som helst og hvor som helst. BikeRep består nemlig af et netværk af professionelle cykelmekanikere i hele landet, der varetager montage, service og reklamationsbehandling af alle cykler købt i Bilka. Læs mere og download appen her.

SCO's nye elcykel-display: CYCLEPLAY

En elcykel er en investering i dit velvære og helbred

En elcykel er et godt alternativ til en traditionel cykel, idet det med en elcykel er nemt at komme frem i verden uden at få sved på panden. Selvom de traditionelle cykler uden motor stadig dominerer bybilledet, så er det et faktum, at de elektriske cykler, også kaldet elcykler, finder frem til flere og flere danske cykelskure i disse år. I dag kan man nærmest ikke kigge på ny cykel uden at overveje en elcykel. Den elektriske cykel byder nemlig på et væld af fordele:

  • Perfekt kombination af frisk luft og motion
  • Tidsbesparende transportform (sammenlignet med den traditionelle cykel)
  • Spar på kræfterne
  • Undgå bilkøer

Står din gamle cykel og samler støv i skuret, fordi du ikke kan overskue tanken om at skulle cykle i modvind eller cykle op ad den stejle bakke? I så fald bør du investere i en elcykel med for- eller baghjulsmotor, som gør det både lettere og hurtigere at cykle. Du slipper i øvrigt for at møde svedende op på din arbejdsplads, idet du ikke skal bruge lige så mange kræfter, som du plejer. Du kan også på den her side få flere informationer om Bilkas elcykler i vores guides. Her kan du også finde et nyt batteri eller lader til din elcykel.

Ønsker du at tage del i de mange fordele, så bestil en elektrisk cykel på Bilka.dk.

Und dig selv den bedste elcykel

For at finde den bedste elcykel efter dine krav og behov, er du nødt til at dykke ned i vores udvalg og vurdere, hvilke elcykler der opfylder dine ønsker. Du kan sidenhen sortere nogle af de mindre interessante elcykler fra, så du til sidst kun står tilbage med én elektrisk cykel. Dit valg af elcykel bør ikke kun tage udgangspunkt i dine krav og behov, men også din økonomi, som helt naturligt spiller en vis rolle.

Bestil en ny elcykel på Bilka.dk

Uanset om du er ung eller gammel, så kan du helt sikkert finde en interessant elcykel på Bilka.dk, hvor vi præsenterer dig for et stort udvalg af elcykler af højeste kvalitet. Hos Bilka.dk ønsker vi ikke kun at give dig et stort udvalg, men også skarpe priser på cykler og cykeltilbehør. Står du og mangler et nyt batteri til din nuværende elcykel, så kan vi selvfølgelig også være behjælpelige, da vi fører et stort udvalg af batterier til elcykler. Derudover kan du gøre en god handel på en ny cykelhjelm eller nye cykellygter.

Stort udvalg af SCO elcykler på Bilka.dk

I sortimentet her finder du et kæmpe udvalg af både almindelige cykler og elcykler til børn og voksne fra den kendte mærke SCO. Læs mere om SCO brandet og deres cykler