SCO elcykel test: Hvad siger vores kunder om elcyklerne?

Hør vores testpersoners vurdering af elcyklerne i videoerne herunder

Den er god nok - en elcykel er for alle!

Om du er en ung studerende, pensionist eller fuldtidsarbejdende, så kan en elcykel være det perfekte transportmiddel for dig. Forskellige personer med forskellige aldre har testet vores elcykler, og har sat ord på deres oplevelser med de eldrevne cykler. I videoerne nedenfor møder du de forskellige testpersoner og hører deres personlige historier.

Mød for eksempel Nanna, der er en ung universitetsstuderende. Før Nanna testede en SCO elcykel, var hun overbevist om, at elcykler var for ældre, og at man ikke fik motion. Se videoen nedenfor og hør mere om, hvad hun tænker om elcykler i dag. 

Mød Nanna Idorn Mortensen
- Studerende

"Min holdning til elcyklen, inden jeg selv fik en, var - ligesom mange af mine venners - at man ikke får motion, og at det er for gamle damer."

Nannas holdning til elcyklen har siden da ændret sig. Hør selv hvorfor i videoen ovenfor.

Mød Kristian Førland
- Grafiker

"Det at tage elcyklen på arbejde i forhold til bilen - det tager lidt længere tid, men man får frisk luft og frustrationen over at holde i kø oplever man ikke på elcyklen."

Se hvad Kristian er særligt begejstret for i sin test af el-cyklen i videoen ovenfor.

Mød Margrethe Skovgaard
- Pensionist

"Det der overrasker mig mest er, at jeg med det grå hår kan overhale racercyklerne og de unge mænd. Op ad bakke kan jeg tage dem alle."

Efter at have fået elcyklen cykler Margrethe 50-60 km mere om ugen. Se med i videoen ovenfor og hør selv bedømmelsen. 

Mød Jesper Agerholm
- Konsulent

"Med elcyklen er vi kommet mere ud at cykle - den er blevet en bil nummer to. [...] For vores dreng har det været en fornøjelse at sidde bagpå."

Jesper har i højere grad taget elcyklen til arbejde fremfor bilen. Hør mere om hans test af SCO elcyklen i vidoen ovenfor.