Hvorfor skal du vælge en elcykel?

Læs mere om fordelene ved en elcykel i guiden her

Med en el-cykel kan du spare dyrebar tid, idet du får hjælp til at komme hurtigt omkring, samtidig med at du stadigvæk får mulighed for at få den daglige motion. Du kan altså få mere luft, mere frihed og være god ved miljøet, hvis du vælger en el-cykel.

Vores el-cykler er udviklet, så kørekomforten er i top. Vi ved nemlig godt, at man som el-cyklist ofte vælger at erstatte eller kombinere transportmidler såsom bil eller offentlig transport. Derfor går vi meget op i, at el-cyklerne i vores sortiment, er lige så behagelige som den vanlige trafik.

El-cyklerne her på Bilka.dk udleveres 95% samlet. Med andre ord er der kun få ting, du selv skal montere og justere, før du kan suse afsted på cykelstien. Hvis du er nysgerrig på, hvad du selv skal montere, eller ønsker at se hvordan, så har vi lavet en step-by-step samling af elcykel hjælpevideo.

På vores el-cykler er der yderligere stort fokus på specifikationerne. Heriblandt hjulene, batteriet og motoren.

• Hjulene på el-cyklerne er monterede med dobbeltbundede aluminiumsfælge, rustfrie eger og refleksdæk. De fleste af el-cyklerne er med 28” el-cykel dæk, der er ekstra solide og holdbare. Derudover er de testet efter bestemte standarder, hvilket vil sige, at de er godkendte til de hurtige hastigheder.

• Batteriet på el-cyklerne indsættes under bagagebæret eller på stellet, og er forsynet med to låse. Den bagerste lås bruges, når batteriet sættes i eller tages ud, mens låsen på siden bruges, når du tænder og slukker cyklen. Hver enkelte cykel kommer med et tilpasset batteri. Se hvilke batterier, der findes i SCO sortimentet her. 

• Motoren er placeret i enten forhjulet, baghjulet eller i kranken alt afhængigt af cyklens konstruktion, og hvad der giver den bedste vægtfordeling på cyklen. Disse motor-typer kaldes frontmotor, baghjulsmotor og centermotor. Bliv klogere på, hvad forskellene er på de forskellige typer, og få hjælp til at vælge den rigtige el-cykel her. Motorens ydeevne reguleres via assist-funktionen, der findes på displayet på cyklens styr. 

Hvorfor vælge en SCO E-Modern elcykel?