Hvorfor skal du vælge en elcykel?

Læs mere om fordelene ved en elcykel i guiden her

Overvejer du at købe en elcykel? Så er der også mange gode grunde til, at du netop skal investere i en. Hos Bilka.dk har vi mange forskellige typer elcykler til både herrer og damer, der vil gøre transporten nemmere og ikke mindst hurtigere. 

I denne guide vil vi komme ind på, hvorfor du skal investere i en elcykel, samt hvilke specifikationer der er stor fokus på fra vores hånd. Du vil samtidig også kunne se en længere nede video, hvor der vil blive forklaret yderligere om vores SCO E-Modern elcykel. 

Derfor skal du vælge en elcykel

Med en elcykel kan du spare dyrebar tid, idet du får hjælp til at komme hurtigt omkring, samtidig med at du stadigvæk får mulighed for at få den daglige motion. Du kan altså få mere luft og mere frihed, hvis du vælger en elcykel.

Vores elcykler er udviklet, så kørekomforten er i top. Vi ved nemlig godt, at man som elcyklist ofte vælger at erstatte eller kombinere transportmidler såsom bil eller offentlig transport.

Derfor går vi meget op i, at elcyklerne i vores sortiment, er lige så behagelige som den vanlige trafik.

Elcyklerne her på Bilka.dk udleveres 95 % samlet. Med andre ord er der kun få ting, du selv skal montere og justere, før du kan suse afsted på cykelstien.

Hvis du er nysgerrig på, hvad du selv skal montere, eller ønsker at se hvordan, så har vi lavet en step-by-step samling af elcykel hjælpevideo.

Elcyklens hjul, batterier og motor

På vores elcykler er der yderligere stort fokus på specifikationerne, heriblandt hjulene, batteriet og motoren.

• Hjulene på elcyklerne er monterede med dobbeltbundede aluminiumsfælge, rustfrie eger og refleksdæk. De fleste af elcyklerne er med 28” el-cykel dæk, der er ekstra solide og holdbare. Derudover er de testet efter bestemte standarder, hvilket vil sige, at de er godkendte til de hurtige hastigheder.

• Batteriet på elcyklerne indsættes under bagagebæret eller på stellet og er forsynet med to låse. Den bagerste lås bruges, når batteriet sættes i eller tages ud, mens låsen på siden bruges, når du tænder og slukker cyklen. Hver enkelte cykel kommer med et tilpasset batteri. Se hvilke batterier, der findes i SCO sortimentet her. 

• Motoren er placeret i enten forhjulet, baghjulet eller i kranken alt afhængigt af cyklens konstruktion, og hvad der giver den bedste vægtfordeling på cyklen. Disse motortyper kaldes frontmotor, baghjulsmotor og centermotor. Bliv klogere på, hvad forskellene er på de forskellige typer, og få hjælp til at vælge den rigtige el-cykel her. Motorens ydeevne reguleres via assist-funktionen, der findes på displayet på cyklens styr. 

Hvorfor vælge en SCO E-Modern elcykel?

Gå på opdagelse i vores udvalg af elcykler

Som du kan se og læse, så er der mange grunde til at investere i en SCO E-modern, men også i vores elcykler generelt. Du skal derfor være mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores sortiment af elcykler. 

Du er altid velkommen til at komme ned i din nærmeste Bilka, hvis du ønsker afprøve størrelsen på elcyklen, eller hvis du sidder inde med spørgsmål. Ellers har vi også et helt guides-univers dedikeret til elcykler, der evt. kan besvare dine spørgsmål. 

Guides til elcykler

Du kan læse meget mere om elcykler, motor og batterier inde på denne side, vi udelukkende har dedikeret til guides om elcykler. Du vil blive meget klogere på denne fantastiske transportmiddel, inden du gør din investering.