Hvordan virker et LCD Display til en SCO elcykel?

Bliv klogere på, hvordan et LCD display virker til en SCO Premium elcykel

HVILKE FUNKTIONER HAR ET LCD DISPLAY?

Du sidder sikkert og tænker, hvad er det, som gør LCD displayet så specielt? Men det er faktisk meget lige til. Displayet på SCO Premium elcyklerne er blevet forbedret på flere forskellige områder, hvor du bl.a. kan:

  • aflæse distance
  • se den nuværende hastighed
  • læse batteriniveau
  • aflæse afstand på en opladning
  • få walk-assistent/starthjælp
  • se triptæller
  • tænde for forlygten.

LCD - cykeldisplayet til din cykel

Det flotte LCD display sidder i venstre side af styret og er let tilgængeligt samt let aflæseligt – også mens du cykler. Som navnet antyder, er det lavet i LCD, hvilket gør det nemt for dig at skærmen, også i høj solskin.  

Dette display kan give en større indsigt i cykelturene og kan endda være med til at gøre turen mere spændende, fordi du kan lade sig motivere af, hvor mange kilometer man har cyklet, eller hvor langt du kan cykle på en opladning.

Du tænder displayet ved at trykke på sluk/tænd knappen i midten og slukkes igen via samme knap ved at holde det nede i et par sekunder.

 

Batteri-indikator og assist-funktion

Når displayet er tændt, vises der både batteriindikator og assist-funktionen. LCD displayet er opdelt i, hvor meget batterihjælp der bruges, og hvor meget strøm der er på batteriet. Ved hjælp af op-/nedpilene kan du vælge det ønskede assist-niveau.

Ligeledes har dette display ”Walk-assistent” eller “starthjælp”, der fungerer ved, at du holder "ned" knappen inde på displayet. Når denne funktion bruges, kan cyklen køre op til 6 km/t, uden at du benytter pedalerne. Denne funktion bruges eksempelvis, hvis du skal trække cyklen.

OBS! Elcykler med centermotor har ikke denne funktion.

 

Cykellygte og triptæller

Hvis du ønsker at tænde og slukke for din forlygte skal "op" knappen holdes nede i nogle sekunder, og forlygten vil derefter tænde, og på samme måde slukker du for lygten.

Derudover kan du nulstille triptællerne ved holde ”tænd/sluk” knappen + ”ned” knappen inde i nogle sekunder, herefter nulstilles triptællerne.

SCO’S NYE CYKELDISPLAY CYCLEPLAY – SÅDAN VIRKER DET

Har du set SCO's store nyhed for 2022? Der er nemlig lanceret et nyt cykeldisplay til deres Premium elcykler, nemlig CYCLEPLAY, der tilbyder masser af indsigt og brugbare funktioner på cykelturen.